Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

I.Jankauskaitė - Mėta sugrįžta į „Nekviestą meilę"

I.Jankauskaitė - Mėta sugrįžta į „Nekviestą meilę
Trečiajame „Nekviestos meilės" sezone žiūrovai pasigedo nepaprastai charizmatiško Mėtos personažo. Jį įkūnijanti aktorė ir televizijos laidų vedėja Inga Jankauskaitė tikina, jog tai buvo scenaristų sprendimas, tačiau jau kurį laiką netilo kalbos, jog niekas aktorei nepasiūlė tinkamo honoraro.

"Virtuvinių dalykų nekomentuoju. Čia - mūsų reikalai. Galiu tik užtikrinti, kad jokio konflikto nėra. Personažas turi savo gyvenimą, todėl būtini kokie nors įvykiai, kurie pasuktų jį taip, kad, šiurkščiai tariant, būtų ką vaidinti. Pagal siužeto liniją taip susidėliojo, kad turėjau dingti", - žurnalui „Žmonės" pasakojo Inga.

Visą vasarą moteris džiaugėsi galėdama skirti daugiau laiko sau: "Pailsėjau, viskas puiku. Pagaliau turėjau laiko sau. Nebenorėjau tokios vasaros kaip pastaruoju metu, kai nebėra nė vienos laisvos dienos. Iš tikrųjų buvau pervargusi, man reikėjo laiko sau. Normalaus poilsio".

Paklausta, ar nesvarstė galimybės nebegrįžti į serialą, moteris prisipažino, jog tokių minčių tikrai buvo, tačiau sprendimas jau priimtas.

Zaliukas September 10 2008 1,693 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.