Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 „Policijos akademijoje“ – garsenybių nuotykiai su Lietuvos policija

TV3 „Policijos akademijoje“ – garsenybių nuotykiai su Lietuvos policija
TV3 vasaros laida „Policijos akademija“, kuri viešosios nuomonės tyrimų agentūros TNS Gallup Media TV metrų tyrimų duomenimis (laikotarpis 2006 07 10–16) jau tapo vienu žiūrimiausiu humoro šou Lietuvoje, nuo kitos savaitės užderės Lietuvos garsenybėmis.

„Užteks juoktis tik iš JAV pareigūnų bukumo, pribrendo laikas pasidomėti ir automobilių nuotykiais Lietuvos keliuose, pakelėse, sankryžose ir greitkeliuose. Kaip dirba Lietuvos pareigūnai, kokias bausmes taiko už nusižengimus ir kokias nuodėmes atleidžia keliuose, pasakos jūsų šalies garsenybės, patyrę greičio vilkai aktorius Arūnas Sakalauskas, „dangietis“ Natas, gelbėtojas Gediminas, humoristas Vytautas Šapranauskas ir daugybė kitų“, – TV3 pranešime spaudai naują svečio rubriką „Policijos akademijoje“ pristato laidos vedėja Giedrė Rusytė – seržantė Volker iš JAV.
„Be išpažinčių, jų laukia ir puikioji laidos dalis – anekdotai apie policijos pareigūnus ir kelių eismo pamokėlės mūsų akademijoje. Įdomu, kaip po mūsų laidos į šiuos garsius veidelius ims žvelgti policijos pareigūnai, nes, neoficialiais garsenybių apklausos duomenimis, daugeliui jų nusižengimai atleidžiami vien dėl pažįstamo veidelio…“ – šypsosi „Policijos akademijos“ kursantas Ramūnas Cicėnas – Koala.
Pasak laidos prodiuserio ir scenaristo Jurgio Jefremovo, kasdienėje laidoje Lietuvos garsenybės pasirodys kartą ar du per savaitę.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.