Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Magai „DiArchy“ savo laidos pristatyme kankino Lietuvos įžymybes

Magai „DiArchy“ savo laidos pristatyme kankino Lietuvos įžymybes
Žymieji Lietuvos magai – Diana ir Arvydas Gaičiūnai, nebijo rizikuoti ne tik savo, bet ir pamiltų Lietuvos žvaigždžių gyvybėmis. Marijonas Mikutavičius, Stano, grupių ,,69 danguje“ ir ,,Mokinukės“ dainininkės pirmadienio vakare buvo įtraukti į paslaptingą mistikos pasaulį – sostinės ,,New York“ klube ryžosi surizikuoti savo rankomis, kojomis ar tikimybe išnykti mistiškose skryniose.

Televizijos šou ryklys Marijonas Mikutavičius portalui KLUBAS.lt apie daug drąsos pareikalavusį išbandymą pasakojo dar kiek anksčiau – jam esą virbalais buvo perdurtos rankos: ,,Diana ir Arvydas mane užhipnotizavo ir perdūrė rankas. Bėgo kraujas, buvo labai baisu ir jaučiau, kaip artėja mirtis. Baisiausia tai, kad viską supratau, kas vyksta. Dar dabar ant rankų likę randai ir tokiam triukui daugiau nesiryžčiau“, - šmaikščiai pasakojo M. Mikutavičius ir pripažįsta, jog filmuotis vienoje pirmųjų laidų buvo įdomu, matyt dėl to smalsumas pastūmėjo vis tik surizikuoti dar kartą.

Lapkričio 3-iąją startuosiančios laidos "DiArchy kodas“ pristatyme drąsiausia, ko gero, buvo ,,69 danguje“ dainininkė Karina Krysko, kuri neatsisakė surizikuoti viena savo ranka. ,,Svarbiausia – intuicija“, - taip dainininkę prieš nelengvą išbandymą nuteikinėjo magas Arvydas, vėliau liepęs, jam nematant, po vienu iš daugybės plastmasinių puodelių paslėpti aštrų strypą.

Kiek įsibaiminusi Karina vykdė nurodymus - ,,pasikliaudama intuicija“ ir pasitelkusi visą rankose slypinčią jėgą, traiškė vieną puodelį po kito, taip rizikuodama po vienu iš puodelių slypinčiu aštriu metaliniu strypu persidurti ranką. Galiausiai puodelių traiškymo procesą į rankas perėmė pats Arvydas, taip rizikuodamas svarbiausiu mago instrumentu – rankomis, kol ant stalo liko tas vienintelis puodelis, kurį pakėlus žiūrovai įsitikino K. Krysko ir A. Gaičiūno intuicijos galia – išvydo aštrų strypą.

Drąsą pademonstravo ir kiti pirmadienį startuosiančios laidos dalyviai – nežinia kaip paslaptingoje skrynioje atsidūrė Stano, ,,Mokinukės“ įrodė, kad įmanoma paneigti net žemės traukos dėsnį, o dainininkė Goda Sabutytė privertė skraidyti stalą.

Foto rasit čia.

Zaliukas October 21 2008 1,497 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.