Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Filmuojant Helovynui skirtą TV3 laidą A.Valinskas užmigo karste

Filmuojant Helovynui skirtą TV3 laidą A.Valinskas užmigo karste
Atsigulti į tikrą karstą būdamas gyvas išdrįstų ne kiekvienas, o užmigti... daugeliui vien apie tai pagalvojus kūnu nubėga šiurpuliukas. O štai taip pasielgti vieną garsiausių Lietuvos pramogų pasaulio atstovų, TV3 muzikos šou „Žvaigždžių vartai“ vedėją ir prodiuserį, ką tik itin sėkmingai rinkimuose į Seimą sudalyvavusį Arūną Valinską privertė aplinkybės.

TV3 ruošiantis artėjančiai Helovino šventei, buvo filmuojama speciali laida „Po šimto metų“. Įspūdingi kostiumai, scenografija, sudėtingas grimas pareikalavo ne tik ypatingų laidos kūrybinės grupės pastangų, bet ir laiko. Todėl laidoje pasirodysiančiam Arūnui Valinskui eilė filmuotis atėjo tik auštant rytui.

Kadangi po įtemptos dienos ir ilgo pasiruošimo jis buvo iš tiesų pavargęs ir norėjo pailsėti, laidos prodiuserė ir režisierė Jurga Pukenytė pasiūlė prigulti karste – pagal scenarijų būtent iš jo jis turėjo pakilti ir suvadinti prieš šimtą metų buvusio garsaus šoumeno, politiko, vyro, Tautos prisikėlimo partijos lyderio, dabar – neramios, ir praėjus šimtui metų vis kviečiančios visus prisikelti, kapinių sielos vaidmenį. A. Valinskas taip ir padarė – prigulė karstė ir... užmigo.

Pasak TV3 pranešimo spaudai, prisimindamas šį įvykį vyras juokiasi: „Tame karste jaučiausi kaip žmogus, kuris buvo pasiruošęs prisikelti“.

TV3 vaiduoklių šventei skirtoje laidoje filmavosi ir savo vyrą tiek pramoginėje, tiek politinėje karjeroje remianti Inga Valinskienė. Ji atliko prieš šimtą metų buvusios žemėje įžymiausios, užmigusios ant laurų ir jau nebepakilusios žmonos vaidmenį. Kad jį atliktų, įspūdinga moteris buvo smarkiai pasendinta – tam panaudotas specialus grimas, perukas.

„Atrodžiau taip baisiai, kad pamačiusi save veidrodyje, išsigandau: su ilgų žilų plaukų peruku, mėlynais dantimis“, – prisimena I. Valinskienė ir juokdamasi priduria: „Pamačiau, kaip atrodysiu, kai būsiu 90-metė pasiligojusi močiutė“.

Įspūdingo balso savininkė bei dainininkė prisipažįsta, jog laidos filmavimas buvo pirmas kartas, kai ji dalyvavo Helovino vakarėlyje, nes iki šiol šios šventės nešvęsdavo. Tuo tarpu jos vyras Arūnas Valinskas apie šią iš užsienio atsivežtą šventę mano, kad ji skatina į liūdną akimirką žvelgti šiek tiek ironiškai.

Laidą žiūrovai pamatys spalio 31 dieną, penktadienį, Helovino šventei skirtame teatralizuotame koncerte „Po šimto metų“.

Zaliukas October 21 2008 1,516 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.