Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Dž.Butkutė pasitraukia iš TV eterio

Dž.Butkutė pasitraukia iš TV eterio
Džordana Butkutė nustebino TV3 žiūrovus, ištardama jiems sudie ir paprašydama daugiau neberašyti laiškų. Iki šiol „Ambrozijos TV“ pageidavimų koncerto vedėją parodijavusios atlikėjos eteryje nebematysime mažiausiai du mėnesius.

„Ambrozijos TV“ šiuo metu vyksta renovacija ir viskas prasitęs po Naujųjų metų. Paskutinė laida užsidaro „remontui“, reikia atnaujinti televizijos patalpas, atsiras ir naujų veidų“, - pasakojo laidos prodiuseris Kęstutis Matelis, patikindamas, kad tai tik trumpa laidos pertrauka.

Paklaustas, kokia galimybė, kad netinkamai „suremontuotos“ laidos daugiau nebematysime, atsakė: „Manau, kad pamatysime ir laidą, ir Džordaną, tik truputėlį „atsišviežinsime“, bus naujų projektų ir minčių“. Prodiuseris patikino, kad su Džordana sutartis nebuvo nutraukta.

„Džordana startavo, kaip ir įsivaizdavome, visai neblogai. Jumoristinis amplua jai tiko, nebijojo ir iš savęs pasijuokti. Dainininkė „Ambrozijos TV“ parodijavo pageidavimų koncerto vedėją ir pati koreguodavo tekstą, pridėdavo savo juokų. Visai neblogai“, - paklaustas, kaip vertina Dž. Butkutės darbą, atsakė prodiuseris.

Tiesa, laidą tikrai palieka į Seimą išrinktas šou verslo atstovas Antanas Nedzinskas, kuris taip pat dirbo „Ambrozijos TV“.

„Viskas bus gerai, džiaugiamės ir liūdime, nes vienas laidos narys išeina į „Seimo viziją“, - juokėsi K. Matelis. - Dėl to ir naujų veidų atsiras. Turėjome planų, kad Antanas naują rubriką vestų, bet jis dabar turi savo“.

Kodėl teko sustabdyti laidos filmavimus, pašnekovas paaiškino, kad toks yra televizijos pageidavimas, be to, yra ir kitų „Ambrozijos“ humoristų projektų. Du mėnesius, per kuriuos žadama „suremontuoti“ laidą, „Ambrozijos“ humoristai gastroliuos po Lietuvą su Kalėdine programa.

Zaliukas October 28 2008 1,651 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.