Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Skandalingas ir kultinis E. Kalėdos romanas „Nemylimi“ taps serialu

Skandalingas ir kultinis E. Kalėdos romanas „Nemylimi“ taps serialu
Didžiulio populiarumo susilaukusi Edvino Kalėdos knyga „Nemylimi“ jau greitai TV3 ekrane taps serialu. Jo prodiusavimo darbų ėmėsi Rolandas Skaisgirys. Serialas „Nemylimi“ bus kuriamas pagal pirmąjį E. Kalėdos to paties pavadinimo romaną, kuris po pasirodymo 1997 metais buvo pakartotinai išleistas net 8 kartus.

Meilė, visuomenės moralumas ir gyvenimo realizmas – trys pagrindinės siužeto linijos, atnešusios knygai pasisekimą. Nepaisant seriale pavaizduotos nelaisvės tikroviškumo ir brutalumo, tai kartu yra istorija apie stiprią ir skausmingą meilę, apie gebėjimą išlikti žmogumi pačiomis sudėtingiausiomis akimirkomis.

„Kiekvienas serialas suteikia patirties tolimesniems darbams, todėl nuolat stengiamės dirbti vis geriau. Puiki knyga išaugo į puikų scenarijų, puikus scenarijus – į naują televizijos serialą“, – TV3 pranešime spaudai sako mėgstamų lietuviškų serialų prodiuseris R. Skaisgirys.

Tai ne pirmas romanas, kurį E. Kalėda adaptuoja televizijos serialams. Pagal Daivos Vaitkevičiūtės romaną „Moterys meluoja geriau“ prozininkas yra parašęs didelio populiarumo sulaukusio TV3 serialo scenarijų.

Zaliukas November 12 2008 1,545 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.