Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Į „Nekviestos meilės“ scenarijų sugrįžusios Mėtos laukia juodžiausias periodas

Į „Nekviestos meilės“ scenarijų sugrįžusios Mėtos laukia juodžiausias periodas
Angelinos sodyba užmiestyje. Larisos Kalpokaitės herojė grįžta į vasarnamį ir netenka žado. Ant lieptelio ji išvysta pusę metų nematytą pražuvėlę dukrą Mėtą. Angelina Mėtą taip audringai apipila bučiniais, kad dukra net negali ištarti žodžio. Šia jaudinančia scena po pustrečio mėnesio pertraukos į populiariausią Lietuvoje LNK serialą „Nekviesta meilė“ grįžta aktorės Ingos Jankauskaitės Mėta, žiūrovų pripažinta mylimiausia serialo herojė.

Serialo siužeto vingiai lėmė, kad Mėta pusę metų su mylimuoju Marku gyveno Borneo. Tolimoje Indonezijos saloje Markas tyrinėjo vietines beždžiones - ornagutanus. Pamilusi Marką, Mėta metė savo dukrą, muzikinę karjerą ir išvyko paskui mylimąjį.

Grįžti į tėvynę Mėtą priverčia Marko liga. Jos mylimasis po traumos džiunglėse sėdi invalido vėžimėlyje. Mylimieji tikisi, kad gimtojoje šalyje vietiniai gydytojai padės Markui įveikti paralyžių.

Pasak LNK serialo „Nekviesta meilė“ prodiuserių, Mėtos dabar laukia pats juodžiausias jos gyvenimo periodas: ji neturi nei užsiėmimo, nei darbo, nei pinigų, o jos mylimasis paralyžiuotas. Taip blogai jos gyvenime dar nėra buvę.

Iki pažinties su Marku Mėta buvo populiari dainininkė, o jos turtingas tėvas, amžinatilsy Antanas Baronas, nuolat vienturtę dukrą lepino pinigais.

LNK „Nekviestoje meilėje“ Mėta bus priversta pasirūpinti ne tik savimi, bet ir Marku. Ji turės rasti būdų vėl grįžti į populiariąją sceną. Be dainavimo ji daugiau nieko nemoka, o karjera sustabdyta. Ji – visiškame gyvenimo akligatvyje. Tačiau net tokiame juodame gyvenimo periode Mėtą netrukus aplankys nekviesta meilė...

Zaliukas November 20 2008 1,420 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.