Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 serialas „Broliai“ pasipildė dar vienu šeimynišku duetu

TV3 serialas „Broliai“ pasipildė dar vienu šeimynišku duetu
TV3 serialas „Broliai“ – apie šeimos krizes, intrigas ir meilės paieškas pasakojanti gyvenimo drama. Jame vaidinančių aktorių gretas nuolat papildo nauji veidai. Šalia garsaus šeimyninio Vytautų Rumšų dueto, susikūrė ir kita šeimyninė aktorių pora – vieną iš brolių vaidinantis Jokūbas Bareikis ir jo mama, charizmatiška aktorė Danutė Kuodytė. Ji „Brolių“ seriale vaidina vaikų globos namų direktorę Salomėją.

Energingą ir žavią aktorę Danutę Kuodytę žiūrovai labiau pažįsta kaip žymaus aktoriaus Sauliaus Bareikio žmoną ir kaip jaunosios kartos aktoriaus Jokūbo Bareikio mamą. Televizijos filmuose, teatre vaidinusi aktorė šiuo metu teatro vadove dirba vaikų ir jaunimo klube „Šatrija“. Ilgą laiką nesifilmavusi aktorė pasiūlymą vaidinti TV3 seriale priėmė su užsidegimu.

„Nuo paskutinių filmavimų praėjo jau ilgas laiko tarpas. Buvau pasiilgusi kažko panašaus. Įdomu buvo pasitikrinti, ar nuo to laiko nepraradau savybės visiškai nebijoti, nesivaržyti kamerų. Apsidžiaugiau, kad visi pojūčiai išliko“, – televizijos pranešime spaudai sako D. Kuodytė.

Prie darnios TV3 serialo „Broliai“ aktorių grupės prisijungusi Danutė, kaip ir jos vaidinamas personažas, yra griežta, bet teisinga ir žmogų vertina ne pagal jo padėtį.

„Mano vaidinama Salomėja stengiasi būti teisinga. Gyvenime jai, kaip ir man, žmogaus statusas nieko nereiškia, svarbiausia yra jo vidinės savybės ir pati situacija, kiek ji keičia tą žmogų. Jei žmogus spinduliuoja meile, tai ir matyti, to žmoguje nepaslėpsi,“, – atvirai kalba D. Kuodytė.

Nors Bareikių šeimos nariai visi yra aktoriai, atsidurti vienoje scenoje ar televizijos filmuose su garsiais savo šeimos vyrais aktorei D. Kuodytei iki šiol neteko, tačiau ji prisipažįsta, kad turėjo tokių svajonių.

„Bendrame projekte nesu nė su vienu susitikusi. Buvo svajonių scenoje suvaidinti kartu su vyru. Gal seriale mes su Jokūbu susitiksime, tačiau manau, neturi matytis, kad vaidina vyras su žmona, ar motina su sūnumi“, – svarsto aktorė.

Paklausta, ar ruošdamasi filmavimams tariasi su savo šeimos vyrais dėl vaidybos, D. Kuodytė atsakė, kad nors kalbasi su jais apie darbus, patarimų neklausia.

„Jokių patarimų dėl vaidmens iš vyro neprašau, visą gyvenimą su tekstais dirbu pati, nes moters psichologija visiškai kitokia, negu vyro“, – šypsosi moteris.

Samprotaudama apie darbą seriale, aktorė atskleidė, kad jai svarbiausia yra tvirta partnerystė tarp kolegų: „Visada ieškau tvirto kontakto su savo partneriu, jo akių, juk nuo to priklauso, ar suvaidinta scena bus tikra“. Jos žodžius patvirtina šarminga ir jaudinanti aktorės vaidyba ir gyvenimo išmintimi bei meile spinduliuojančios akys.

Zaliukas November 28 2008 2,635 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.