Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Šiemet „Išsipildymo akcijos“ finalas truks 12 valandų

Šiemet „Išsipildymo akcijos“ finalas truks 12 valandų
Šių metų „Išsipildymo akcijos 2008“ finalas bus iš tiesų ypatingas – net 12 valandų truksiantis telemaratonas, žiemiško ledo šou, aštuoni įspūdingos šventės vedėjai ir daugybė staigmenų TV3 žiūrovų laukia jau gruodžio 21 dieną nuo 10 val. ryto.

„Šiemet mūsų finalinė diena bus kiek kitokia nei įprasta, tačiau tikrai ne ką mažiau įspūdinga ir jauki. TV3 žiūrovai mėgausis ne tik puikiu finaliniu koncertu ant ledo, bet ir susipažins su jautriausia ypatingos dienos dalimi – 12 išskirtinių, pagalbos šauksmo istorijų, 12 likimo nuskriaustų vaikučių, kuriems 12 valandų tiesioginio telemaratono metu rinksime aukas ir linkėsime pasveikti“, – apie „Išsipildymo akcijos 2008“ finalą pasakoja TV3 vyriausias prodiuseris Jurgis Jefremovas.

Beveik tris mėnesius vyksianti tradicinė akcija kvies visus kartu dalintis gėriu ir nors vieną kartą per metus sustojus pagalvoti apie tuos, kuriems reikalinga visų mūsų parama. Šiluma alsuojančios „Išsipildymo akcijos 2008“ vedliais šiemet bus Aušra Kilkuvienė, Renata Šakalytė, Marijonas Mikutavičius, Aistė Paškevičiūtė, Jurgita Jurkutė, Viktorija Perminaitė, Nomeda Marčėnaitė ir Vitalijus Cololo.

Kiekvienas jų TV3 žiūrovus lydės dvylika valandų truksiančios tiesioginės transliacijos metu, papasakos apie šiais metais užsibrėžtus tikslus ir drauge burs į gražią akcijos tradiciją – padėti likimo nuskriaustiems vaikams, rašoma televizijos pranešime spaudai.

Vaikų globos namų auklėtinių „Išsipildymo akcijos 2008“ meno kūrinius pamatyti ir įvertinti galima internete

Aštuoni profesionalūs menininkai kartu su vaikų globos namų auklėtiniais jau baigė savo darbelius, skirtus išparduoti aukcione. Nuo gruodžio 5 dienos šilčiausi vaikučių darbai atlikti kartu su „Išsipildymo akcijoje 2008“ dalyvaujančiais menininkais ieškos šeimininko, kuris priimtų jų įdėtą širdį, kūrybą ir pastangas.

Keramikės Nomedos Marčėnaitės, grafiko Tado Gindrėno, tautodailininkės Laimutės Fedosėjevos. Fotografo Algimanto Aleksandravičiaus, tapytojo ir skulptoriaus Tado Gutausko, jo kolegų Andriaus Zakarausko ir Gintauto Vaičio bei kostiumų dizainerės Jolantos Rimkutės išskirtiniai bendri su vaikais sukurti meno dirbiniai nuo gruodžio 5 dienos lauks jūsų visų įvertinimų.

„Nuo šio penktadienio vakaro iki gruodžio 12 dienos kviečiame įvertinti vaikų bendrus su profesionaliais kūrybininkais darbelius, reikšti nuomonę ir nustatyti pradinę meno kūrinio kainą. Vėliau bendri vaikučių ir idėjų autorių darbai bus parduoti gruodžio 17 dieną įvyksiančiame Meno rinkos agentūros aukcione Tolerancijos centre, Vilniuje“, – apie aukcioną ir „Išsipildymo akcijai 2008“ ruoštus darbelius pasakoja projekto koordinatorė Monika Kondratavičiūtė.

Vieni jų piešė svajones, kiti fotografavo aplinką, treti tiesiog užsiėmė rankdarbiais. Visiems jiems buvo malonu išmokti gudrybių, susipažinti su technika ir sukurti kai ką vertinga. Vaikų globos namų auklėtinių darbelių nuotraukas netrukus galėsite rasite DELFI.

Zaliukas December 05 2008 1,409 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.