Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 siūlys kautis „nerealioms“ šeimynoms

TV3 siūlys kautis „nerealioms“ šeimynoms
Be naujo provokuojančio lietuviško serialo „Nemylimi“ ir linksmos humoro laidos su Marijonu Mikutavičiumi priešaky, TV3 žiūrovų laukia dar viena įspūdinga premjera, šeimyninis šou – „Nerealieji. Lietuvos šeimų lyga.“

Jau visai netrukus entuziastinga varžytuvių laida džiugins ir jaunus ir senus, vaikus ir tėvus, mat visi jie skubės įrodyti savo pranašumą ir laimėti nerealiausios šeimos titulą.

„Nauja visai šeimai skirta laida – stilizuotos šeimų varžytuvės su humoro ir vaidybos elementais. Šou metu kaunasi dvi komandos, sudarytos iš dviejų šeimos narių, vienas iš jų visada vaikas, antrasis mama arba tėtis. Jų priešininkai bus Lietuvos visuomenėje puikiai pažįstama šeima. Abiem komandoms teks įvairiausios linksmos gyvenimiškos, netikėtos, kūrybinės, sportinės užduotys“, – apie naują visoms Lietuvos šeimoms skirtą laidą pasakoja TV3 vyriausiasis prodiuseris Jurgis Jefremovas.

„Nerealieji. Lietuvos šeimų lyga“ laidoje dalyvių lauks įvairios užduotis, akcijos ir staigmenos, o TV3 žiūrovai puikiai praleis laiką su muzika, juoku ir šeimyniniu azartu. Be to, spalvingoje studijoje abiejų dalyvių šeimas linksmins svajonių šeimynėlė, subūrusi žinomų aktorių ir humoristų grupę. Jie ne tik puikiai atliks mamų, tėvų ir vaikų vaidmenį, bet ir padės „Nerealaus“ titulo trokštamoms šeimoms žengti į pergalę

Zaliukas December 16 2008 1,447 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.