Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 rodys, kaip žvaigždės ruošiasi naujam televizijos sezonui

TV3 rodys, kaip žvaigždės ruošiasi naujam televizijos sezonui
Netrukus TV3 pradės naująjį rudens sezoną, kuriame ne tik naujausi filmai, TV serialai, populiariausios laidos ir jau pamilti vedėjai, o ir nauji projektai su naujais šios televizijos veidais, rašoma TV3 atstovų pranešime žiniasklaidai.

Rugpjūčio 8 dieną 19.10 val. gyvenimo būdo laida „Lietuvos ryto televizija“ kalbins tris didžiąsias ne vienerius metus šioje televizijoje dirbančias žvaigždes – Nomedą Marčėnaitę, Vytautą Šapranauską ir Gediminą Jaunių bei kitus TV3 „naujokus“.
Kaip televizijos žvaigždės ruošiasi naujam sezonui? Kokie malonūs ir nemalonūs darbai jų laukia iki žiūrovai išvys juos besišypsančius ekrane? Kokie jų lūkesčiai šį sezoną iš kolegų, naujų projektų ir net žiūrovų.
„Pirmąkart buvome įsileisti su kamera ten, kur durys visad buvo uždaros, – šypsosi žurnalistė Jovita Valeikaitė, pati besiruošianti ilgai fotosesijai. – Gal dėl to pokalbiai su kolegomis laidos vedėjais atviresni, šiltesni, nei paprastai stebint kamerai, ir su daugiau nuogos tiesos“.
Žvaigždės be grimo ir be cenzūros: jų vasaros atostogos, dietos, grožio salonai, garsiausių mados vardų drabužiai, kardinaliai pakeisti įvaizdžiai, pokalbiai apie gražųjį ir ne tokį romantišką žvaigždės gyvenimą, nuotykius su gerbėjais, žiūrovais, keletą valandų, o kartais ir visą dieną trunkančias fotosesijas, taip pat atviri atsakymai į klausimus apie pinigus, šeimas, apie meilę ir seksualumą, ir, žinoma, apie naująjį TV3 vyrišką duetą, iš kurio nežinia ko tikėtis ir dar labiau nežinia, ko sulauksi.
„Ir nepamirškite pakalbėti apie įvaizdį, nes taip naujai, kaip šiemet atrodo TV3 žvaigždės, jos dar neatrodė, – į kamerą šypsosi 2006-2007-ųjų TV3 ir „Tango TV“ sezono fotosesijos stilistas Mantas Petruškevičius. – Nomedai pirmąkart sukurtas seksualios, veiklios ir garsios moters, Vytautui Šapranauskui ir jo laidos partneriui – gyvenimu besimėgaujančių puikiųjų mačos vyrukų, o Gediminui – veiklaus ir ambicingo jauno vyro įvaizdžiai. Rūbais pabrėžta tai, kuo šie žmonės gyvena, dėl ko jie taip spindi“.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.