Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Nerealioji aktorių šeimynėlė padės ieškoti nerealiausios Lietuvos šeimos

Nerealioji aktorių šeimynėlė padės ieškoti nerealiausios Lietuvos šeimos
Jau visai netrukus TV3 eteryje startuos linksmas, šeimyniškas, šiek tiek nutrūktgalviškas ir spalvingas šeštadienio šou „Nerealieji. Lietuvos šeimų lyga“.

Ypatingų šeimų varžytuvėms vadovaus Lavija Šurnaitė ir Andrius Rožickas, o azartiškoms kovoms dalyvius nuteiks nerealiai beprotiška keturių asmenų šeimyna. Naujoje TV3 laidoje „Nerealieji. Lietuvos šeimų lyga“ šauniesiems vedėjams į pagalbą atskubės dainininkė, iš sceninio pavadinimo labiau pažįstama kaip mama mėgstanti rokenrolą, Laima Tamulytė, rimtas tėtis aktorius Jurgis Damaševičius ir du jų žavios šeimynos vaikai – „Penktokų iššūkyje“ debiutavęs Sebastijanas Litvinas ir šiek tiek padykusią sesę įkūnijanti Aurėja Bujokaitė.

„Į studiją atvykusiems dalyviams ir svečiams užduotis pristatys nerealioji šeimyna – visuomet sportiškas, vietoje nenustygstantis, galbūt tik kerlingo sporto šakos iki galo dar neišstudijavęs tėtis, keturis namų kampus tvirtai laikanti, visus rankdarbius puikiai įvaldžiusi mama, mažasis genijus – sūnus ir jaunoji aktyvistė, visose užklasinėse veiklose dalyvaujanti dukra. Ši šiek tiek keistoka, tačiau itin linksma šeima žaidimo dalyviams pristatinės smagias užduotis nuo sporto pratimų iki dainų“, – su nerealiąja pavyzdine šeimyna supažindina TV3 programų direktorius Jurgis Jefremovas.

Vaizdžiai pristatę užduotis „Nerealieji. Lietuvos šeimų lyga“ vedėjai ir jų pagalbininkai studijos svečiams paskelbs dvikovą ir jos metu paaiškės, kuri šeimyna yra šmaikštesnė, sportiškesnė ir nerealesnė.

„Laidoje susirungs dvi šeimos: viena iš jų – puikiai pažįstami Lietuvos pramogų pasaulio atstovai, o kita – jiems iššūkį metusi TV3 žiūrovų šeimyna. Jų sudėtis bus įvairi – linksmame šeimyniškame žaidime galės dalyvauti vienas iš tėvų, į kompaniją pasiėmęs dukrą ar sūnų. Taip susidarys dvi besikaunančios komandos po du asmenis“, – naujojo šeimyniško TV3 žaidimo taisykles pristato J. Jefremovas.

Zaliukas January 02 2009 2,266 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.