Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Į „Nekviestą meilę“ sugrįžo Vytė

Į „Nekviestą meilę“ sugrįžo Vytė
Daugelis serialo „Nekviesta meilė“ gerbėjų liūdėjo, kai į Airiją išvyko mažoji serialo žvaigždė Evita Malaškevičiūtė. Vieno populiariausių lietuviškų serialų kūrėjams nusprendus, kad serialas bus tęsiamas ir filmuojamas ketvirtas jo sezonas, į filmavimo aikštelę grįžo ir Vytės vaidmens atlikėja. Tiesa, ji grįžo neilgam: mergaitė su tėvais atvyko į Lietuvą per Kalėdų atostogas ir filmavimo komanda turėjo vos porą dienų filmavimams. Mažoji Vytė į serialą grįš pasikeitusi – paaugusi ir pakeitusi šukuoseną.

Serialo režisierius Saulius Balandis Alfa.lt sakė, kad per kelias dienas nepavyko nufilmuoti serijų visam sezonui, todėl bus ieškoma galimybių susitikti su jaunąja aktore. „Toks gyvenimas“, – apie E. Malaškevičiūtės išvykimą į Airiją sakė pašnekovas ir neišdavė, ar viso ketvirto sezono metu mergaitė filmuosis seriale. Režisierius taip pat pasakojo, kad filmavimai sekėsi gerai, nes Evita yra tikra serialo senbuvė.

Zaliukas January 08 2009 1,940 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.