Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

I.Norkutė TV3 seriale „Nemylimi“ taps medicinos seserimi

I.Norkutė TV3 seriale „Nemylimi“ taps medicinos seserimi
Kitos savaitės pradžioje TV3 lietuviškame seriale „Nemylimi“ pasirodys žiūrovų pamėgta Šiaulių dramos teatro aktorė Inga Norkutė. Ji vieną įsimintiniausių vaidmenų atliko populiariame seriale „Moterys meluoja geriau“. „Tai buvo pirmasis mano debiutas televizijos seriale. Anksčiau vaidinau tik teatre ir televizija man buvo tikras iššūkis. Labai keistai jaučiausi peržiūrint pirmąsias „Moterys meluoja geriau“ serijas – „pravalas“! Bet kuo toliau, tuo labiau jaučiau, kad patirtis praverčia, ir į pabaigą viskas atrodė gerai“, – šypsosi aktorė Inga Norkutė.

Nuo kitos savaitės Ingą TV3 žiūrovai pamatys kitame aplua – iš šviesiaplaukės ji tapo tamsiaplaukė, o jos „Nemylimuose“ įkūnijamas personažas medicinos sesuo Živilė yra visiška Medos priešingybė.

„Tai visiškai kitoks vaidmuo. Man ir įdomu, ir tam tikras iššūkis kurti kažką naujo. Po serialo „Moterys meluoja geriau“ žmonės mane tapatina su Meda. Kad jie neprisirištų prie tos pačios šviesiaplaukės, pati priėmiau sprendimą tapti brunete. Dėl teatro vaidmenų niekada nekeičiau plaukų spalvos, net jei ir buvo tam tikras poreikis, o va dabar tam subrendau. Televizijos žiūrovas yra visai kitoks negu teatro – jam reikia didesnių pokyčių, kad atskirtų vieną personažą nuo kito. Tiesa, ir Meda, ir Živilė, ar bet kuri kita moteris – jos turi „velniukų“ ir svajoja apie meilę“, – TV3 pranešime spaudai sako nuo pirmadienio „Nemylimuose“ pasirodanti Inga Norkutė.

Ingos Norkutės debiutas „Nemylimuose“ – pirmadienį, vasario 2 dieną, 21.00 val.

Zaliukas January 31 2009 1,587 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.