Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Nuo rudens TV3 – naujas vedėjų duetas SaŠa

Nuo rudens TV3 – naujas vedėjų duetas SaŠa
Toks šio dueto sutrumpinimas gimė iš naujos TV3 laidos vedėjų – Sakalausko ir Šapranausko – pirmųjų dviejų pavardės raidžių. „Čia toks švelnesnis variantas“ – šypsosi Sakalauskas ir Šapranauskas. „Jei, pavyzdžiui, paimtume po tris pirmąsias mūsų pavardžių raides, išeitų sunkesnis variantas – Šap‘ing and Sak‘(pyp)… Bet to neleido nei valdžia, nei prodiuseris…“

Pasak TV3 pranešimo spaudai, štai taip aštriai prieš naująjį sezoną juokauja ką tik iškeptas dviejų garsių teatro ir kino aktorių, žavių vyrų ir televizijos laidų vedėjų Vytauto Šapranausko ir Arūno Sakalausko duetas.
„Labai bus gera dirbti drauge. Šildysiuosi kolegos saulės spinduliuose“, – šypsosi A. Sakalauskas ir čia pat iš laidos partnerio sulaukia atsakymo „Besileidžiančios saulės spinduliuose, kolega, besileidžiančios…“.
Paklaustas apie naująją laidą, laidos partnerį ir netradicinį televizijoje vyrų duetą, V. Šapranauskas buvo lakoniškas: „Laidoje, kaip ir gyvenime, dar niekada neturėjau partnerio vyro… Manau, mūsų duetas labiau panėšės į dviejų lygiaverčių varžovų šachmatų partiją. O apie laidą nieko nesakysiu, nes Bartkus neleido“.
Dviejų vyrų vedamą naujo TV3 rudens sezono laidą prodiusuos buvęs „Be tabu“, o dabar realybės šou „Meilės trikampis“ prodiuseris Saulius Bartkus.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.