Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Pasaulį per TV3 gelbės „Angelai“

Pasaulį per TV3 gelbės „Angelai“
Jau visai netrukus TV3 eterį užkariaus trys žavios merginos, lyg angelai sargai saugosiančios tuos, kuriuos ištiks bėda. Jų žvitrios akys seks karščiausius įvykius Lietuvoje ir reaguos į visas televizijos žiūrovus užklupusias problemas. Žavi, miela ir draugiška Eglė, kiek santūresnė, bet gyvenimo iššūkiams ir kūrybai nusiteikusi Justina bei ekstremalų sportą dievinanti Laura – jos visos nuo šiol savo pagalba ir gerais darbais ruošiasi užkariauti pasaulį.

„Gal kam reikia patarimo, kaip išsisukti iš kėblios padėties, o gal negalite išspręsti vieno ar kito šeimyninio klausimo? Gal jus kamuoja sunki padėtis Lietuvoje, gretimame kieme ar darbe? O gal jums reikia tiesiog išradingos, geru humoro jausmu besivadovaujančios istorijos išklausytojos? Mes esame viskam pasiryžusios, galim net perduoti jūsų linkėjimus Prezidentui“, – lyg susitarusios ir naujiems iššūkiams pasiruošusios pranešime spaudai sako naujos TV3 laidos „Angelai“ merginos.

„Protingos, žaviomis šypsenomis apdovanotos, greitos, iššūkiams pasiruošusios ir svarbiausia – jūsų istorijų laukiančios merginos jau treniruojasi ir nekantriai akutėmis žybsi, kol pasirodys naujoje TV3 laidoje“, – naująsias angelų antrininkes pristato TV3 programų direktorius Jurgis Jefremovas.

Zaliukas February 06 2009 1,482 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.