Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Naują laidą per TV3 ves Karina Krysko

Naują laidą per TV3 ves Karina Krysko
Visai netrukus TV3 eteryje pasirodys nauja gyvenimo būdo laida. Į vedėjos kėdę sės žavingoji, šiais metais stilingiausia TV6 laidos „Mados reidas“ žiūrovų išrinkta Karina Krysko.

„Man tai – naujas iššūkis! Ir jį, pirmiausia, nutariau priimti dėl paties laidos žanro ir profesionalios komandos, kuri ją ruoš. Žinau, kad ir man pačiai reikės įdėti nemažai pastangų, kad sugebėčiau įdomiai pristatyti laidos siužetus, bet nekantriai laukiu projekto starto, nes vien temos, kurias jau dabar filmuoja laidos žurnalistai, mane pačią tikrai prikaustys prie televizoriaus ekrano“, – šypsosi ambicingos gyvenimo būdo laidos vedėja tapusi atlikėja Karina.

Naujosios laidos kūrėjai išlieka paslaptingi ir klausimą, ar prie žavios naujos TV3 laidos vedėjos prisijungs dailus kolega, palydi šypsena.

„Poros Karinai atkakliai ieškome. Stilingai merginai turi akompanuoti ne mažiau išraiškingas vyriškis. Kol kas detalių neatskleisime, bet patikiname, kad tiek laida, tiek ir jos istorijos bei vedėjai nepaliks abejingų TV3 žiūrovų. Bus kur paganyti akis“, – sako laidos vykdantysis prodiuseris Edvardas Žičkus.

Zaliukas February 09 2009 1,429 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.