Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV6 siūlo nusiimti rožinius akinius ir skelbia „Antivalentiną“

TV6 siūlo nusiimti rožinius akinius ir skelbia „Antivalentiną“
TV6 šį kartą kviečia vienytis visus tuos, kurie nešvenčia Šv. Valentino dienos arba kurie švenčia ją kitaip – įprastai ir kasdieniškai. Kai prekybos centrai vis labiau „nusidažo“ rožine spalva, o lentynos prisipildo pliušinių širdelių ir meškiukių, TV6 kviečia ignoruoti dirbtines „saldybes“ ir skatina žmones nedaryti to, kas jiems nepriimtina. „Jei nenori švęsti Valentino dienos, tai ir nešvęsk!“ – skelbia „Antivalentino“ akcijos šūkis. Žinodama daugelio žmonių prieštaringą vadinamosios Meilės dienos vertinimą TV6 televizija kviečia vasario 14 dieną elgtis taip, kaip patinka, o artimuosius mylėti visus metus, ne tik vasario viduryje.

„Dauguma žmonių Valentino dieną švenčia iš reikalo, perka dovanėles ir gėles vien dėl to, kad taip daro kiti, o tie, kurie neturi antrųjų pusių, tą dieną jaučiasi nuskriausti. Kam kankintis? Ta diena – kaip ir visos kitos. Mylimą žmogų reikia džiuginti tada, kai norisi, o ne tada, kai reikalauja sintetinių širdelių tradicijos“, – „Antivalentiną“ skelbia TV6 marketingo koordinatorė Kristina Valaitytė.

Ji skatina žmones nedėti desperatiškų pastangų į šios šventės paminėjimą, nes tai greičiausiai neatneš nei tikros meilės, nei tikrų jausmų. TV6 kviečia nusiimti rožinius akinius ir atkreipti dėmesį į statistiką.

„127 dienas per metus moteris pasako vyrui ne, 132 dienas per metus vyras – net neprašo, tad šansai, kad Valentino dieną kas nors įvyks, – vos 29%. Kam ta loterija?“ – retorišką klausimą užduoda TV6 „Antivalentino“ sumanytojai.

Iššūkių nebijantis kanalas kviečia vasario 14-ąją praleisti nesiblaškant meilės paieškose, jaukiai vakaroti su įprasta ir pamėgta TV6 televizijos programa – Jamie Oliverio kulinarijos pamokomis, „Aukščiausios pavaros“ nutrūktgalviškais nuotykiais ir jau spėjusia išpopuliarėti, kupina humoro ir išbandymų šeštadienine laida „Jokių kliūčių!“

Zaliukas February 10 2009 1,466 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.