Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Karinos Krysko partneriu naujoje laidoje taps Milanno

Karinos Krysko partneriu naujoje laidoje taps Milanno
Pagaliau paaiškėjo, kas taps naujos TV3 gyvenimo būdo laidos „Kai norisi geriau“ vedėjos Karinos Krysko partneriu. Juo projekto prodiuseriai, po ilgų svarstymų ir atrankų išrinko atlikėją Vaidotą Valiukevičių, geriau visiems pažįstamą Milanno slapyvardžiu.

28–erių dainininkas prisipažino nelabai nustebęs, kai jį pakvietė vesti televizijos laidą.

„Juk nepasiūlė tapti balerūnu, tada tikrai būčiau nustebęs, televizijos kameros man nesvetimos, anksčiau vesdavau įvairius renginius“, – šypteli Vaidotas, paklaustas apie pasiūlymą prisijungti prie ambicingos TV3 naujojo projekto komandos.

Milanno tikina, kad jam ypač patinka laidos žanras.

„Joje nebus nei skandalų, nei pigių žvaigždžių. Lietuviai jau seniai pavargę nuo dirbtinių intrigų, todėl manau, kad žmonės pasiilgo tikrų vertybių, istorijų apie įdomius žmones“, – sako naujos laidos „Kai norisi geriau“ būsimasis vedėjas.

Dainininkas šiuo metu kartu su žaviąja Karina besiruošiantis Eurovizijos dainų konkursui, scenos ir laidos partnerę pažįsta jau keletą metų, todėl mano, jog dirbti kartu TV3 eteryje jiems nebus sunku.

„Man labai gera dirbti su Karina, ji labai gabus ir paprastas žmogus, manau, mes būsime puikus duetas. Be to, man tikrai patinka komanda, kuri kurs šį projektą. Prodiuserį Edvardą Žičkų pažįstu jau seniai, prisimenu jo keliones ir istorijas ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų. Stebėjau jo darbą. Esu įsitikinęs, kad šios laidos komanda yra puiki ir todėl pati laida bus labai profesionali“, – tvirtina gyvenimo būdo laidos vedėjo kostiumą besimatuojantis dainininkas.

Zaliukas February 12 2009 1,496 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.