Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 angelai pasiryžę išgelbėti pasaulį

TV3 angelai pasiryžę išgelbėti pasaulį
Ar kada nors įsivaizdavote, kaip atrodo angelai? Sparnuoti, belyčiai, mistiniai, tolimi? Visai ne. Lietuviški angelai — žavios merginos, stosiančios į kovą su mūsų negandomis.

Stebės ir reaguos

Jau visai netrukus TV3 eterį užkariaus trys žavios merginos, lyg angelai sargai saugosiančios tuos, kuriuos ištiks bėda. Jų žvitrios akys seks karščiausius įvykius Lietuvoje ir reaguos į visas televizijos žiūrovus užklupusias problemas. Žavi, miela ir draugiška Eglė, kiek santūresnė, bet gyvenimo iššūkiams ir kūrybai nusiteikusi Justina bei ekstremalų sportą dievinanti Laura — jos visos nuo šiol savo pagalba ir gerais darbais ruošiasi užkariauti pasaulį.

„Gal kam reikia patarimo, kaip išsisukti iš keblios padėties, o gal negalite išspręsti vieno ar kito šeimos klausimo? Gal jus kamuoja sunki padėtis Lietuvoje, gretimame kieme ar darbe? O gal jums reikia tiesiog išradingos, geru humoro jausmu besivadovaujančios istorijos klausytojos? Mes esame viskam pasiryžusios, galime net perduoti jūsų linkėjimus Prezidentui“, — lyg susitarusios ir naujiems iššūkiams pasiruošusios sako naujos TV3 laidos „Angelai“ merginos.

„Protingos, žaviomis šypsenomis apdovanotos, greitos, iššūkiams pasiruošusios ir svarbiausia — jūsų istorijų laukiančios merginos jau treniruojasi ir nekantriai akutėmis žybsi, kol pasirodys naujoje TV3 laidoje“, — naująsias angelų antrininkes pristato TV3 programų direktorius Jurgis Jefremovas.

Na, o jei pamanėte, kad šis projektas — ne kas kita kaip „TV pagalbos“ sugrįžimas, klystate. Spręsti problemų trys „Angelų“ merginos skubės kartą per savaitę, o ne kasdien, kaip būta giminingoje laidoje. Merginos domėsis daugiau miesto, o ne provincijos problemomis, be to, pats laidos formatas bus kokybiškai kitoks. Akivaizdu, prodiuseriai kurs šiek tiek giminingą „TV pagalbai“ laidą. „Bet ji bus linksmesnė, įdomesnė, kupina naujų režisūros sprendimų“, — tikina kūrėjai. Vis dėlto vieno dalyko nevertėtų atsisakyti. Kokio? Žinoma, to populiarumo, kurį turėjo „TV pagalba“.

Kūrybinis išbandymas

TV3 pristatomi angelai — tokie patys kaip ir mes: gyvena Lietuvoje, dirba, mokosi, vaikšto po parduotuves, žiūri kino filmus, pramogauja. Merginos tikrai neturi ypatingų galių! Vis dėlto savo ekstremalumu ir ryžtingumu galėtų nuversti kalnus ar bent jau mūsų šalies lygumas padaryti šiek tiek kalnuotesnes. Kiekvienas iššūkis 22-ejų Eglei, 23-ejų Justei ir 26-erių Laurai — tai kūrybos, reakcijos ir išmonės išbandymas.

Naujoje laidoje „Angelai“ pasirodysianti jauniausia mergina prisipažįsta esanti drąsi, draugiška, komunikabili, nebijanti rizikuoti, tačiau taip pat mielai mėgaujasi ramiu laisvalaikiu, ilgais pasivaikščiojimais ir geru kinu.

„Poilsį mieliau rinkčiausi ramų, šiltą ir tik su mielais žmonėmis. Daug laiko sau niekada neturiu, tačiau labai mėgstu būti su draugais, daryti jiems staigmenas ir dar — sakyti viską į akis. Žaidžiu tinklinį ir puikiai siuvinėju kryželiu. Šiuo metu įsisukau į tam tikrą rutiną, todėl dalyvauti laidoje sutikau iškart — esu pasiruošusi priimti bet kokius iššūkius“, — sako šviesiaplaukė Eglė, kremtanti teisės mokslus.

Jos kolegė Justė prisipažįsta į šią laidą atėjusi ieškoti kūrybos. „Televizorius — tokia nuostabi dėžutė, iki šiol neteko būti jos viduje — užkulisiuose, kurie yra užkulisiai buvo itin įdomus. Noriu grįžti prie kūrybinio darbo ir manau, kad tai — puikus variantas. Čia reikės daug improvizuoti, susigaudyti situacijoje, pasiūlyti tinkamą sprendimo būdą ir, jei kažkas nepasiseka, nebijoti bandyti antrą kartą“, — šypsosi tamsiaplaukė.

Justina šiuo metu studijuoja ES politikos magistrantūrą. Paklausta, ar nebijo galimą politikės karjerą iškeisti į televizijos žvaigždės, mergina tik nusijuokia: „Žmonės sako, kad iš prigimties esu sutverta ieškoti teisybės, tad tą dabar ir darau. Tiesa, ilgą laiką buvau nutolusi nuo kūrybos, dabar jaučiu, kad man tik to ir tereikia.“

Gyvenimo dovanėlė

Na, o trečioji „Angelų“ dalyvė jau dabar nenustygsta vietoje, nes jos gyvenime karaliauja šiandiena su visais įmanomais savo iššūkiais.

„Labai mėgstu viską, kas ekstremalu. Patinka aktyvus laisvalaikis ir įvairios sporto šakos — kėgliai, šaudymas ir kiti pasirengimo bei aktyvumo reikalaujantys užsiėmimai. Viskas, ko dar neišbandžiau, anksčiau ar vėliau bus išbandyta. Nesu iš tų, kuriuos valdo baimė. Manau, gyvenime reikia patirti visko, be to, turiningai praleisti kiekvieną jo akimirką. Daugiau ji nepasikartos, — apie save pasakoja Laura. — Kamerų nebijau, vedu renginius, bendrauju su publika. O mano baimės? Jos tampa tik dar vienu tikslu. Mėgstu nugalėti.“

Į projektą ši mergina atkeliavo visiškai atsitiktinai. Sužinojo, kad vyksta atranka, ir dalyvavo. Žinoma, krito laidos kūrėjams į akį ir jau prieš pat šv. Kūčias buvo pakviesta išbandyti save naujame amplua. „Man tai buvo tarsi dovanėlė švenčių proga“, — šypsosi Laura.

Baigusi Menų fakultetą Klaipėdoje, metus studijavusi Stokholme judri ir komunikabili mergina iki šiol dirbo renginių organizatore bei vedėja. „Visus renginius tenka vesti „gyvai“, o čia — televizijoje — nevykusius kadrus galėsime iškirpti, — juokiasi Laura. — Pamažu įgysiu patirties. Ir ne tik televizinės, juk ir bendrauti su žmonėmis reikia mokėti. Užuojauta, supratimas — viskas ateis su laiku — kantriai to mokysiuos.“

Griežta tarnyba

Tapimas naujais TV veidais neužgožia merginų entuziazmo padėti žmonėms. Populiarumas, žinomumas ir visas kitas televizinis šurmulys ateis vėliau, o kol kas būti angelu — tarnyba, kuriai pašaukė laidos kūrėjai. „Mums griežtai įkalta: angelo vaidmuo — tai visų pirma tarnavimas žmogui, — sako Justė. — Policininkų pareiga saugoti, mūsų — angelauti.“

Tik štai policininkus myli ne visi, o angelus Lietuvos visuomenė tikrai turėtų pamėgti — ir greitai. „Angelų simbolika turi pozityvios energijos, — šypsosi pašnekovė. — Manau, žmonės mus pamils ir vertins palankiai. Ypač tada, kai suvoks, kad mes pasiryžusios jiems padėti.“

Justė prižadėjo spręsti pačias įvairiausias žmonių bėdas. „Nesame numatę tikslinės grupės, — tvirtina mergina. — Kam reikės pagalbos, pas tą ir skubėsime. Ir tai jau dabar turėtų įsidėmėti Lietuvos gyventojai.“

Zaliukas February 21 2009 1,423 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.