Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Prie TV3 „Angelų“ prisijungs aktorius Sakalas Uždavinys

Prie TV3 „Angelų“ prisijungs aktorius Sakalas Uždavinys
„Čarlio angelai“ turi savo Čarlį, o lietuviškosios „Angelų“ merginos taip pat sulaukė savo globėjo ir viršininko. Prie trijų žavių merginų: Justinos, Lauros ir Eglės prisijungė garsus ir talentingas aktorius bei režisierius Sakalas Uždavinys.

Žymus aktorius TV3 žiūrovams jau pažįstamas iš improvizacijų laidos „Ačiū Dievui, atėjai“, kurioje jis kūrė situacijas į sceną atėjusiam žmogui.

Sakalas net 10 metų praleido Kanadoje, tačiau net ne taip seniai sugrįžęs į Lietuvą, per neilgą laiką čia jau spėjo sukurti ne vieną ryškų vaidmenį ir režisuoti ne vieną spektaklį. Naujasis „Angelų“ globėjas vaidina tokiuose spektakliuose kaip „Striptizo ereliai“, „Prie barjero“, yra režisavęs populiariąją „Kazanovą“, „Moterį iš praeities“ ir „Poną Kolpertą“.

S. Uždaviniui netgi teko dirbti su Danielu Craigu – kultinio Džeimso Bondo vaidmens atlikėju, filme „Atkirtis“, kuris buvo filmuojamas Lietuvoje.

Dabar šis aktorius sugrįžta į TV3 eterį su nauja laida „Angelai“.

„Darbas televizijoje man ne naujiena, tačiau šis projektas domina savo forma. Sutikau, nes kiekvienas naujas dalykas yra „į sveikatą“. Žinoma, visada egzistuoja tam tikra rizika, bet tik rizikuojant galima padaryti kažką sėkmingo“, – apie naują patirtį pasakoja S. Uždavinys.

Naująją laidą aktorius lygina su kokybiškais komiksais.

„Kai prodiuseris Justinas Milušauskas man nupasakojo laidos idėją, iškart prieš akis iškilo amerikietiški filmai, paremti komiksų principu, kur vyksta kova tarp gėrio ir blogio. Lietuvoje tokio, turiu omenyje gero, gražaus ir išmąstyto komikso labai trūksta. Žinoma, nemažiau svarbu, kaip laida padeda žmonėms, iš tikrųjų kūrybinė grupė darbuojasi dėl to labai rimtai“, – pasakoja aktorius.

Pats laidos pavadinimas, pasak aktoriaus, siūlo atsitraukti nuo realybės ir buities, nuo kasdieniškų dalykų. Ne tik „gyvu motyvu“ patenkintas „Angeluose“ pasirodęs aktorius, bet ir trim žaviom kolegėmis.

„Trys merginos labai žavu. Iš tiesų jos be galo žavios ir be galo talentingos. Kol kas teko dirbti tik su Laura, bet ateityje teks darbuotis su visomis, to ir laukiu“, – sako „Angelų“ globėjas.

Zaliukas February 25 2009 1,825 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.