Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 šeimyninis penktadienis - su pamėgtu britų komiku R.Atkinsonu

TV3 šeimyninis penktadienis - su pamėgtu britų komiku R.Atkinsonu
TV3 kviečia į šeimyninį penktadienio vakarą su laida „Nerealieji. Lietuvos šeimų lyga“ ir net dviem nuotaikingomis komedijomis, kuriose pagrindinį vaidmenį atlieka visų pamėgtas komikas Rowanas Atkinsonas. Kovo 6-ąją nauju laiku – 19.15 val. pasirodys laida „Nerealieji“. Po jos TV3 žiūrovai kartu su visa šeima kviečiami pratęsti vakarą su „Didžiuoju penktadienio filmu“ – „Super Džonis“ bei ne ką mažiau linksma komedija „Ponas Bynas“.

Vienas vyras, vienas šedevras ir viena didelė klaida – britų aktorius R. Atkinsonas ir su savo vaidinamais herojais seniai užkariavo nuotaikingų filmų žiūrovų širdis.

Jau šį penktadienį 20.15 val. netikėtai tapęs superagentu Džonis Englišas skubės įsijausti į Džeimso Bondo vaidmenį – ginklai, greitos mašinos ir žavios moterys. Beje, šiame filme komikas veiksmo scenoms naudojo asmeninį automobilį „Aston Martin“ DB7 Vantage.

Pasirodo, Rowanas ne tik puikiai įkūnija nesėkmių ir humoro lydimą herojų, bet ir yra neabejingas sportinėms mašinoms. Ar jis netyčia susitapatinęs su profesionaliu ekstremalių užduočių vykdytoju, apgaus karališkąją šeimą ir išspręs Anglijos Karalienės apiplėšimo bylą? Kartu su Rowanu Atkinsonu „Super Džonyje“ vaidina ir žymi dainininkė Natalie Imbruglia, rašo TV3.

Iškart po apsimetėlio Džeimso Bondo 21.50 val. TV3 žiūrovai šeimyninių komedijų kupiną vakarą pratęs su pamėgtuoju „Ponu Bynu“. Šį kartą jis keliauja į Ameriką ir taps ne kuo kitu kaip meno žinovu. Prabangi galerija, vertingas paveikslas – dar vienas skausmas visada ir visur bėdų randančiam ponui Bynui.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.