Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 laida „Inspektorius“ kovo viduryje pradės skaičiuoti valdininkų išlaidas

TV3 laida „Inspektorius“ kovo viduryje pradės skaičiuoti valdininkų išlaidas
Jau kovo viduryje TV3 pradės transliuoti naują laidą, Lietuvos žmones informuosiančią apie valdininkų išlaidas, valdomus pinigų srautus ir galimus korupcijos atvejus. Valdžia skatina veržtis diržus, tačiau kaip diržus sekasi veržtis jiems patiems – visuomenė taip iki galo ir nežino. Šią neteisybę žada pašalinti kovo 16 dieną TV3 televizijoje savo misiją pradėsiantis „Inspektorius“.

Šiandien, pasak naujosios laidos kūrėjų, Lietuvoje labai daug sąmyšio, paprasti žmonės visiškai nebežino, kas dedasi šalies viršūnėse, kas ir kam naudoja jų mokesčių pinigus. Gyventojai nenutuokia, kur dingsta tūkstančiai ar net milijonai ir kaip atsiranda tokio masto finansinės spragos. Komplikuotus ir skambiais žodžiais užglaistomus dalykus gali atskleisti tik profesionalūs, bebaimiai, nekorumpuoti žurnalistai. „Mes padėsime valdžiai sutaupyti“ – skelbia naujosios TV3 laidos šūkis.

„Inspektorius“ – tai kietas žurnalistas, kuriam jokios uždarytos durys nėra kliūtis. Jis pateks į bet kurią instituciją, patikrins, kaip valdininkai naudoja visų mūsų pinigus“, – pranešime spaudai sako TV3 televizijos programų direktorius Jurgis Jefremovas.

Laidos herojai „inspektoriai“ kasdien aplankys įvairias valdiškas institucijas ir tikrins valdininkų darbą bei finansinius dokumentus, tyrėjas suskaičiuos kiekvieną valstybinį litą.

Naujoji TV3 laida su valdininkų išlaidomis žiūrovus pažindins kasdien – nuo pirmadienio iki ketvirtadienio.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.