Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

A.Jagelavičiūtė ves naują laidą „TOP 10“

A.Jagelavičiūtė ves naują laidą „TOP 10“
Rudenį naujajame TV3 sezono tinklelyje startuos nauja laida „TOP 10“ su buvusia „gelbėtoja“ Agne Jagelavičiūte priešakyje. Laidoje skelbiamo geriausių iš geriausiųjų dešimtuko kuratoriais galės būti ir DELFI skaitytojai.

Agnė bus ne tik laidos apie savo netradicine veikla ar pomėgiais pasižyminčius žmones vedėja, bet ir projekto kūrybinės grupės dalis. Valandą truksiančios laidos metu Agnė ne tik bendraus su žiūrovais, bet kartu su visą laidą kuriančia komanda ruoš reportažus, kalbins pašnekovus.
Pasak laidos prodiuserio Sauliaus Bartkaus, laidos esmė – geriausiųjų rinkimai. Pagal objektyvius kriterijus atrinkti pretendentai bus paskelbiami laidos metu ir visą savaitę skaitytojai DELFI portale galės balsuoti už, jų manymu, pirmosios vietos verčiausią kandidatą. Balsavimo rezultatai bus paskelbti kitos laidos metu.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.