Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

I.Norkutė „Vaikų balse 2009“ taps stebuklingus margučius nešančia Velyke

I.Norkutė „Vaikų balse 2009“ taps stebuklingus margučius nešančia Velyke
Pasiruošimas TV3 „Vaikų balso 2009“ apdovanojimams jau įsibėgėjo. Nominantai ir renginio svečiai repetuoja vaikams skirtas šventines, spalvingas dainas, detektyvinės istorijos pagalbininkas Zuikis kruopčiai ruošiasi auksinio margučio dingimo bylai, o Velykė jau dažo margučius, skirtus apdovanoti vaikų mylimiausius. Kartu su energingu, besišypsančiu ir vaikų itin pamėgtu Vitalijumi Cololo gražią istoriją apie Velykas pasakos ir netikėtas intrigas narplios Inga Norkutė.

„Šie „Vaikų balso 2009“ apdovanojimai – man tikras iššūkis. Iki šiol dar neteko vesti jokio televizinio renginio. Žinoma, jei būtų pasiūlę vesti tarkim „Mis Lietuva“ rinkimus, būčiau atsisakius, o šis projektas mane labai sudomino“, – apie naują vedėjos amplua pasakoja I. Norkutė.

Velykę labiausiai vaikų laukiamame renginyje vaidinanti aktorė neslepia susižavėjimo tiek naujais darbais, tiek personažu, tiek ir nuotaikingu scenarijumi.

„Scenarijus man labai patinka. Puiki renginio režisierės ir scenaristo idėja šį „Vaikų balsą“ paversti detektyvu. Vedėjų vaidmenys ir visa koncerto tematika, tikiu, bus efektinga ir vaikai neliks abejingi. Džiaugiuosi ir savo vaidmeniu, kuris šiuo atveju yra itin svarbus – velykiniai margučiai, jų dažymas ir daužymas man asmeniškai visuomet buvo svarbi pavasario šventės dalis. Prieš daug metų buvau susilaužiusi ranką ir kaip tik Velykas turėjau praleisti su gipsu, tačiau tai neatbaidė nuo noro margaspalviais kiaušiniais papuošti šventinį stalą. Tiek Velykos, tiek Kalėdos mano gyvenime yra labai svarbios šventės“, – TV3 pranešime spaudai sako Inga.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.