Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 „Nuodėmių dešimtukas“ skaičiuos garsiųjų žmonių nusižengimus

TV3 „Nuodėmių dešimtukas“ skaičiuos garsiųjų žmonių nusižengimus
Atėjus šiltam ir saulėtam pavasariui TV3 televizija ir toliau stengiasi naujienomis nudžiuginti savo žiūrovus. Jau visai netrukus prie pamėgtų laidų prisidės ir intriguojanti premjera – „Nuodėmių dešimtukas“!

„Visi tik ir šneka – gražiausių dešimtukas, turtingiausių dešimtukas, populiariausių dešimtukas... Tačiau iš tiesų labiausiai už viską mėgstame skaičiuoti ne svetimus vyrus ir net ne svetimus pinigus, o svetimas nuodėmes. Ši laida atskleis skandalingiausius populiariųjų pramogų verslo atstovų nuotykius. Domėsimes visais kriminalinį atspalvį turinčiais įvykiais, žinoma, bus ir pikantiškų intrigų. Kiekvieną savaitę pamatysite dešimtį nuodėmingųjų istorijų – smurtas, kyšiai, vairavimas išgėrus, apiplėšimai... Juk nuodėmių sąrašas gali būti ilgas ir labai margas“, – sako naujosios TV3 laidos prodiuseris Kristupas Krivickas.

„Nuodėmių dešimtuke“ kas savaitę TV3 žiūrovai pamatys politikų lietuvos garsenybių ir kitų pramogų pasaulio atsovų skandalingąsias nuodėmes bei nusikaltimus, melagystes ir apgaules, vagystes ir išdavystes. Didžiausi kyšininkai ir baisiausi vagys, turtingiausi mafijozai ir nuodėmingos žvaigždės, korumpuoti politikai ir neištikimi sutuoktiniai bei jų lengvi, intirguojantys ar sunkūs, pasipiktinimą keliantys veiksmai bus išnarstyti naujoje TV3 laidoje „Nuodėmių dešimtukas“!

Naujausia televizijos pagunda – „Nuodėmių dešimtukas“ jau greitai tik per TV3.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.