Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 planuoja šokti

TV3 planuoja šokti
Šiais metais lietuviškos televizijos džiugina dainomis ir muzikinėmis laidomis, tačiau žiūrovų nelaimei iš eterio dingo intrigų ir aistrų kupini šokių sūkuriai.
TV3 televizija skuba nudžiuginti pranešdama apie ketinimą rengti naują šokių projektą, kurį žiūrovai turėtų pamatyti jau šį rudenį.

„Pastaruoju metu televizijos visą dėmesį skiria dainoms ir muzikai, o didelio susidomėjimo sulaukę šokiai nebuvo pratęsti. Su džiaugsmu norime užsiminti, kad jau nuo rudens, naujajame TV3 sezone žiūrovus turėtų nustebinti naujas šiai televizijai projektas – šokių konkursas, kupinas spalvingų intrigų, pergalės troškimo ir žavingų debiutų“, – pranešime spaudai sako TV3 programų direktorius Jurgis Jefremovas.

Artėjanti vasara – puikus laikas ne tik pailsėti, bet ir susikaupti rudens darbams. Kol Lietuvos pramogų pasaulio atstovai sutikę varžytis ant šokių parketo ruošis naujam TV3 projektui, televizija žada nudžiuginti dar ne viena šaunia laida.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.