Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Nervingoje laidoje – pirmasis dalyvių kraujas

Nervingoje laidoje – pirmasis dalyvių kraujas
Dvi 20 metų merginos ir du jų bendraamžiai tapo pirmosios TV3 ekrane debiutuojančios laidos „Stresas“ (20 val. 45 min.) herojais.

„Jie bus žudomi elektra bei naikinami ginklais“, – žadėjo „Streso“ rengėjai. Po filmavimo jie gyrėsi, kad premjera buvo aplaistyta krauju, ir tikino nemanę, jog Lietuvoje pavyks atrasti tokių išprotėjusių žmonių, kokie susirinko į pirmąją laidą. Dėl naujo automobilio, kuris turėjo atitekti nugalėtojui, konkurentai buvo pasiryžę vienas kitam perkąsti gerklę.

Kelias į pergalę buvo klotas spygliuotomis rožėmis – laidos vedėjas Andrius Rožickas dalyvius iš anksto įspėjo, kad laimės tas, kuris atsakys į daugiausia jo klausimų. Bet tai nėra paprasta.

Tuo įsitikino „Lietuvos ryto“ televizijos vedėja Jovita Valeikaitė, kuriai su A.Rožicku teko bendrauti stilistui vaizduojant, kad baigia nukirpti jai plaukus.

Atsipalaiduoti negalima net nugalėtojui. Kai mėlynėmis nusėtas laimėtojas rengėsi išvažiuoti naujuoju automobiliu, jo konkurentai grįžo į šou ir iš keršto gerokai aplamdė jo prizą. A.Rožickas neprieštaravo.

Zaliukas September 04 2006 1,602 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.