Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Mia ves laidą TV3 televizijoje

   Mia ves laidą TV3 televizijoje
Dainininkė Vilija Pilibaitytė-Mia, pastaruoju metu nesitraukianti iš geltonosios spaudos puslapių, jau visai netrukus pasirodys TV3 ekrane. Televizijos kameros jaunai moteriai nebaisios, dainininkei jau teko išbandyti TV laidos vedėjos amplua. Ateinanti karšta TV3 vasara pateiks intirguojančią naujieną, kurios vienas pagrindinių vaidmenų teks ir Miai. Naujos netradicinės laidos formatas skandalais pagarsėjusiai atlikėjai leis ne tik save išbandyti, bet ir imtis to, ką ji geriausiai išmano – dainuoti.

„Naujos laidos idėja gimė iš dar ne taip seniai vykusių skandalų. Kad ji intriguos ir pateiks begalę staigmenų – tikrai pažadame. Viena iš jų – Mios debiutas naujame televizijos kanale, netikėtame vaidmenyje ir intriguojančiame siužete. Kol kas visų detalių dar neatskleisime, bet prasitarsim, kad vasara TV3 žiūrovams bus iš tiesų karšta“, – sako naujos TV3 laidos prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

1 comment

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • J
    u7z tave mia stenkis nebijokSmileWink
    - June 01 2009 10:25:17
    Rating is available to Members only.
    Please Login or Register to vote.
    Awesome! (0)0 %
    Very Good (0)0 %
    Good (0)0 %
    Average (0)0 %
    Poor (0)0 %






    Sveiki, klausimus ,
    pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
    zaliukui@gmail.com



    tik norint
    pakomentuoti.