Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Į TV3 eterį grįžta atsinaujinę „Farai“

   Į TV3 eterį grįžta atsinaujinę „Farai“
Dabartiniu ekonomikos sunkmečio laikotarpiu jaučiamas nusikalstamumo didėjimas, todėl TV3 laida „Farai“, visuomenei skubanti parodyti policijos darbo svarbą, šiandien tampa ypač aktuali. Nuo gegužės 12 dienos į TV3 eterį grįžtanti atsinaujinusi laida žada rodyti ne tik kvapą gniaužiančius įvykius Lietuvoje, bet ir karščiausius siužetus iš viso pasaulio.

„Praėjusiuose sezonuose pirmieji buvome liudininkais žiaurių avarijų, ne vieną dieną trukusių bombų išminavimų, parodėme žiūrovams daugybę eismo taisyklių pažeidėjų bei kvapą užimančių automobilių „gaudynių“. Nekantraujame sugrįžti į pilną adrenalino ir azarto šios dokumentinės dramos kūrimo kasdienybę. Laidos tikslas lieka tas pats – žiniasklaidos priemonėmis fiksuoti policijos misiją, saugoti ir gerbti asmens teises ir laisves, užtikrinti viešąją tvarką ir visuomenės saugumą, formuoti saugią aplinką, bei įgyvendinti veiksmingą nusikalstamų veikų ir kitų teisės aktų pažeidimų kontrolės ir prevencijos politiką“, – sako jau kitą savaitę su naujausiais nusikalstamais įvykiais supažindinsiančios laidos „Farai“ prodiuseris Justinas Milušauskas.

TV3 laida „Farai“ žiūrovams pateiks intriguojančią vaizdo medžiagą iš policijos, gelbėjimo tarnybų, medikų, pasieniečių, muitininkų, narkotikų kontrolės, išminavimo tarnybų, antiteroristinių pajėgų, kariškių, gamtos apsaugos ir saugumo tarnybų neeilinės kasdienybės, rašoma televizijos pranešime spaudai.

Kūrybinė laidos „Farai“ grupė naudos ne tik televizijai įprastą filmavimo techniką, bet ir naujausias, kariškiams kurtas, vaizdo sistemas. Speciali filmavimo įranga gali būti pritvirtinta prie transporto priemonių ar ant pačių pareigūnų aprangos. TV3 žiūrovai savo akimis pamatys ir patirs tai, ką dalyvaudami sudėtingose situacijose jaučia pareigūnai.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.