Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Šeštasis „Meilės trikampis“ kviečia registruotis vienišas, meilės ieškančias širdis!

Šeštasis „Meilės trikampis“ kviečia registruotis vienišas, meilės ieškančias širdis!
Visai netrukus TV3 eterį užplūs vienišų merginų ir vaikinų būrys. Jau šeštąjį kartą populiarusis „Meilės trikampis“ ir karšta, nuotykių kupina vasara bandys suvesti naujų pažinčių ieškotojus.

„Vieni realybės šou dalyvauja tam, kad susirastų antrąją pusę, kiti – norėdami praplėsti pažįstamų ratą, treti – tiesiog gerai leidžia laiką, o yra ir tokių, kurie turi slaptą svajonę tapti televizijos žvaigžde. Vienų ar kitų tikslų vedini jaunuoliai ne tik dalyvauja įvairiose pramogose, priima jiems mestus iššūkius, bet ir kaip visada smagiai leidžia vasarą ieškodami to, kas širdį šildytų visus metus“, – sako „Meilės trikampio 2009“ prodiuseris, TV3 laidų „Dzin“ ir „Puikusis šou“ autorius Saulius Bartkus.

Per šešerius metus „Meilės trikampio“ namelį iš viso paliko net 34 laimingos poros!

„Per visus tuos metus poros skyrėsi ir taikėsi, nuoširdžiai ieškojo vieni kitų. Nebūtinai tie, kurie paliko drauge realybės šou, ir toliau sėkmingai gyvena kartu, tačiau visi mėgaujasi šviesiais prisiminimais ir puikiai drauge praleistu laiku. Net jeigu išmušus dvylikai nesutinki savo išrinktojo, kartais jis laukia visai čia pat. Tikėkimės, kad ši vasara taip pat kai kam atneš malonių ilgalaikių pažinčių“, – pildyti „Meilės trikampio“ anketas kviečia ilgamečio vasariško šou kūrėjas S. Bartkus.

Romantiškiausias vasaros šou jau pradėjo atranką, kurios anketą galima rasti TV3 tinklalapyje adresu www.tv3.lt/meilestrikampis

Ne vieną porą sujungęs „Meilės trikampis 2009“ kviečia suskubti pildyti anketas!

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.