Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

A.Ramanauskas-Greitai naujoje laidoje įvairių profesijų atstovams patarinės, kaip išgyventi sunkmetį

A.Ramanauskas-Greitai naujoje laidoje įvairių profesijų atstovams patarinės, kaip išgyventi sunkmetį
LNK atkirtis krizei – juoko pilna vasara. „Cha cha cha per LNK“ – tokiu šūkiu LNK pradės vasaros sezoną. Humoro šou, juokingos laidos ir iki ašarų smagūs realybės šou – šios vasaros LNK meniu. Specialias vasaros laidas rengia garsiausi LNK humoristai – „Dviračio šou“ komanda, Algis Ramanauskas, smagių projektų kūrėjas prodiuseris Saulius Bartkus.

„Nesutikdami, kad šou verslas Lietuvoje yra apverktinos būklės, naujos laidos autoriai įrodys, kad šou verslas yra apjuoktinos būklės. Todėl laida bus humoristinė ir kartais net juokinga“, - LNK pranešime spaudai sako vienas „Dviračio šou“ kūrėjų Haroldas Mackevičius, kurio komanda rengiasi vasarai pateikti naują laidą apie šou verslą.

„Nauja mano laida bus savotiškas instrukcijų žurnalas įvairiausių profesijų atstovams apie tai, kaip lengviau išgyventi šį sunkmetį“, - tik tiek apie naują projektą teišsidavė Algis Ramanauskas.

Algis Ramanauskas dar vieną laidą kurs su prodiusere Laura Paukšte.

„Kasdienė vasarinė laida bus ne tik juokinga, bet ir seksuali, tikrai dovanėlė šilumos išsiilgusiems vyrams“, - tikina prodiuserė Laura Paukštė.

Saulius Bartkus jau pranešė pradėjęs atranką į smagų vasaros pasimatymų šou „Kitas!“. Į šį realybės šou jau registravosi 830 kandidatų. Kai kurie – net labai juokingi.

Be autorinių laidų, vasaros programoje dominuos komedijos, kurių LNK rengiasi parodyti daugiau nei pusę šimto. Tarp jų – „Paskutinis uošvių išbandymas“, „Prilaikyk liežuvį“, „Kitas šnipas“, „Sukčiai“, „Tėvo diena‘, „Nevykėlis“.

Juokas nugali stresą, atpalaiduoja ir ramina. Iš viso LNK dovanos žiūrovams 10 000 juoko minučių per vasarą , o tai prilygsta 1 mėnesiui atostogų.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.