Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Paskutinį pavasario pirmadienį TV3 kviečia šeimas švęsti su „Tegul žaidžia vaikai“ koncertu

Paskutinį pavasario pirmadienį TV3 kviečia šeimas švęsti su „Tegul žaidžia vaikai“ koncertu
Paskutinį pavasario pirmadienį, gegužės 25 dieną 20 val. televizija TV3 ir VŠĮ „Draugiški šeimai“ kviečia švariai ir džiaugsmingai pasitikti vasarą. Praeitą penktadienį daugelis minėjo Tarptautinę šeimos dieną, o „Draugiški šeimai“ ir TV3 televizija ta proga iniciavo specialią smėlio dėžių tvarkymo akciją „Tegul žaidžia vaikai!“ Gegužės 15–16 dienomis Lietuvos gyventojai, bendruomenės, šeimos, giminės, kaimynai ir draugai vienijosi tam, kad jų vaikų žaidimo aikštelės būtų sutvarkytos, atvežta naujo smėlio, o aplinka primintų ne naminių gyvūnų pasivaikščiojimo vietą, o švarų mažųjų žaidimo kampelį.

Na, o šį pirmadienį sėkmingai įgyvendinta akcija kviečia užbaigti finaliniu apdovanojimų koncertu.

„Aktyviausios šeimos už savaitgalį išlietą triūsą dėl mūsų vaikų bendros ateities, jų švaraus ir džiuginančio laisvalaikio bus apdovanotos prizais. Šventinėje laidoje „Tegul žaidžia vaikai!“ bus paskelbtos penkios nominacijos „Už kartų bendrystę“, „Už ateitį šviesią“, „Už matymą toliau savojo kiemo“, „Už mamyčių stiprybę“, „Už ryžtą ir tikėjimą iki galo“. O pagrindiniai konkurso laimėtojai gaus naują įspūdingo dydžio žaidimų aikštelę savo kieme“, – pirmadienio apdovanojimų nominacijas TV3 pranešime spaudai vardija projekto organizatorė Gabija Vitkevičiūtė.

Be specialių videoreportažų iš savaitgalinės smėlio dėžių talkos, džiugių apdovanojimų ir padėkos žodžių, TV3 žiūrovų lauks šventiniai šeimyniniai pasirodymai. Renginį ves linksma šeimyna – mama Violeta Mičiulienė, tėtis Raimonas Šilanskas ir du jų sūnūs – „Arbūzas“ Vitalijus Cololo ir Karolukas Karolis Sakalauskas.

Specialiai šeimoms dainuos „Naujosios mokinukės“, Pauliaus ir Irūnės duetas, „Studentės“, A. Novikas su savo vaikais, Silvija su dukra.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.