Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV6 eteryje – vasaros realybės šou, kuriame dėl darbo varžysis gidai

TV6 eteryje – vasaros realybės šou, kuriame dėl darbo varžysis gidai
Šią vasarą TV6 televizija ir kelionių organizatorius „Star Holidays“ skelbia ypatingą konkursą – svajonių darbą saulėtoje Turkijoje ir Graikijoje. Penki drąsūs vaikinai ir penkios žavios merginos varžysis dėl kelionių vadovo darbo, o vasariškos realybės „Kelionių startas“ nugalėtojas laimės metų darbo kontraktą saulėtuose kraštuose.

Mėgstantys iššūkius, punktualūs, atsakingi, smalsūs, komunikabilūs, linksmi ir nepriekaištingai susidorojantys su netikėtai iškylančiais sunkumais lietuviai turi puikią galimybę ne tik mėgautis kurortinių pasaulio kampelių teikiamais malonumais, užmegzti naujas pažintis, bet ir įgyti kelionių praktikos bei susipažinti su neišpasakyto grožio atostogoms skirtais kraštais.

TV6 kanalas kviečia nepražiopsoti „Kelionių starto“, skubėti į ypatingų vasaros atostogų traukinį, užpildyti dalyvio anketą ir patekti tarp dešimties viskam pasiryžusiųjų, kurie varžysis dėl pagrindinio prizo – metus trunkančios šilumos, naujų atradimų ir kelionių vadovo darbo išsvajotuose kurortiniuose miestuose.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.