Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Per LNK – nauja laida „Atvirumo valandėlė su „Paskutine instancija“

Per LNK – nauja laida „Atvirumo valandėlė su „Paskutine instancija“
Žurnalistinių tyrimų meistrė, LNK laidos „Paskutinė instancija“ autorė Rūta Janutienė šią vasarą neketina atostogauti. Todėl turėtų sunerimti tie, už kurių kuklių pajamų deklaracijų slypi stebėtinai nekuklus gyvenimas.
Netrukus per LNK startuos nauja Rūtos laida „Atvirumo valandėlė su „Paskutine instancija“, kurioje bus išklausomos žinomų žmonių viešos išpažintys apie jų pajamas ir išlaidas.

„Eisime apžiūrėti, kaip gražiai politikai investuoja įvairiai uždirbtą savo turtą. Ir, patikėkite, nuo pat pirmosios istorijos įlipome į tikrą š... gabalą, - žodžių į vatą nevynioja aštrioji Rūta Janutienė.

Pirmoji alternatyvaus gyvenimo būdo žurnalo viešnia – Seimo narė Rūta Rutkelytė.

„Ar įsivaizduojate, kokias dovanas dovanoja Rūta Rutkelytė savo vyrui, parlamentarui Kęstučiui Glaveckui? Nepatikėsite – žmogų. Nekilnojamojo turto su gyvu žmogumi. Ir tai tik pradžia“, - LNK pranešime spaudai sako R. Janutienė.

Laida gilinsis į aukščiausių politikų ir valdininkų, partijų vadovų bei jų šeimos narių gyvenimo būdą. Kur ir kaip jie gyvena, kur atostogauja, kiek turi sklypų, namų, butų, kuo važinėja.

„Žygis per politikų pinigines prasideda. Netrukus nuskambės kvietimas rinktis prie TV ekranų“, - aštriai šypsosi Rūta Janutienė.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.