Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 „Žaliojoje akademijoje“ – patarimai apie namų augintinius ir laukinius augalus

TV3 „Žaliojoje akademijoje“ – patarimai apie namų augintinius ir laukinius augalus
Nuo birželio 20-osios šeštadienio rytais 9.30 val. TV3 žiūrovus žadins ne tik namų augintiniai, bet ir laida apie juos – „Žalioji akademija“.

Pusvalandžio trukmės pažintinėje laidoje žmonės, mėgstantys gyvūnus, išgirs daug vertingų patarimų, kaip juos tinkamai prižiūrėti.

„Sociologiniai tyrimai rodo, kad apie 30 procentų mūsų šalies didžiųjų miestų gyventojų laiko įvairius naminius gyvūnus. Tai iš tiesų didelė auditorija, kuri šiuo metu Lietuvos televizijose neturi savo laidų. Kita vertus, žmonės dažniausiai nemoka tinkamai prižiūrėti savo augintinių arba pataikauja vaikų įgeidžiams laikyti juos vietoj žaislų. Ši laida – ne tik meilės gyvūnams ugdymas ar konkrečių gyvūnų, o kartu ir žmonių problemų sprendimas, mokymas būti kartu, džiaugtis tais, kurie yra šalia. Juk augintiniai neretai vadinami šeimos nariais“, – sako per TV3 startuosiančios laidos „Žalioji akademija“ prodiuseris Gintautas Mieleika.

Naujoji šeštadieninė TV3 laida skirs dėmesio ir gamtai, kurios žaluma ir augalų įvairovė ypač džiugina šiltuoju metų laiku. Kaip yra tvarkomi ir prižiūrimi Lietuvos miškai, kaip ir kas juos puoselėja, kokie augalai juose auga – nuo A iki Ž miškų abėcėlė bus pristatyta specialioje „Žaliosios akademijos“ rubrikoje.

Pažintinis savaitgalis nuo birželio 20 dienos 9.30 val. prasidės su „Žaliąja akademija“ ir TV3!

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.