Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 siūlys naują laidą tėveliams ir mamytėms

TV3 siūlys naują laidą tėveliams ir mamytėms
Priešpaskutinį birželio sekmadienį 9.30 val. TV3 tėveliai bus nudžiuginti naujos laidos „Mamyčių klubas“ pasirodymu. Informatyvi savaitgalinė laida mamytėms ir tėveliams suteiks visą aktualią informaciją nuo nėštumo pradžios iki tol, kol vaikai sulaukia mokyklinio amžiaus.

„Ši laida kaimyninėje Latvijoje gyvuoja jau penkerius metus. Tačiau jos veikla neapsiriboja informatyviu šou per televiziją. „Mamyčių klubas“ – tai tėvus vienijanti organizacija, kurioje yra daugiau nei 30 000 narių. Gegužės mėnesį šis klubas, surinkęs daugiau nei 20 000 parašų, aktyviai pasisakė prieš Latvijos vyriausybės priimtus įstatymų pakeitimus, kurie sumažino tėvams išmokas. Dėl tokio tėvų aktyvumo Latvijos politikai buvo priversti peržiūrėti įstatymus. Lietuvoje įkurtas „Mamyčių klubas“ taip pat žada kovoti už šeimų ir jų vaikų teises“, – sako naujos TV3 laidos „Mamyčių klubas“ prodiuseris iš Latvijos Didzis Salaks, analogiškas laidas kuriantis ne tik kaimyninėje šalyje, bet ir Estijoje.

Nors tėvų ir vaikų tema neišsenkama, nauja TV3 sekmadienio rytais rodoma laidelė daugiau pasakos apie vaikų vystymąsi. Ikimokyklinio amžiaus vaikus auginantys tėvai išgirs apie naujausias tendencijas, susijusias su vaikų auginimu, išklausys vaikų gydytojų ir specialistų patarimų, sužinos kaip pasirengti vyresnėliams sutikti broliuką ar sesutę.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.