Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

A.Ramanauskas su nauja eterio partnere gaudys nieko neįtariančius praeivius gatvėse

A.Ramanauskas su nauja eterio partnere gaudys nieko neįtariančius praeivius gatvėse
Su šūkiu „Cha cha cha per LNK“ besijuokianti televizija netrukus žiūrovams pristatys naują laidą – „Pričiupom“.
LNK eteryje kasdien žiūrovus čiups naujas duetas TV pasaulyje - Algis Ramanauskas ir Renata Kutinaitė. „Tai bus vasariška, seksuali laida, kurioje netruks ironiško Algio šypsnio ir žavaus Renatos flirto“, - LNK pranešime spaudai sako laidos prodiuserė Laura Paukštė.

Laidoje „Pričiupom“ Algis ir Renata visą vasarą žiūrovus juokins pristatinėdami pačius netikėčiausius ir juokingiausius vaizdelius iš viso pasaulio. Laidos taikiklyje – nieko neįtariantys gatvės praeiviai, kurie bus pričiupti pačiose neįprasčiausiose situacijose.

Renata – ne naujokė televizijos humoro eteryje. Profesionali aktorė filmuojasi humoro laidoje „Laba diena“, kurioje ji įkūnija pačius įvairiausius personažus: nuo mažos mergaitės iki bankrutavusio fabriko siuvėjos.

„Svarbiausia, kad ši laida privers nusikvatoti. O kas gali būti geriau už gerą nuotaiką, kai už lango lyja, - šypsosi laidos vedėja Renta Kutinaitė. – Gal su mūsų laida prasidės ir vasara“ .

Juokas nugali stresą, atpalaiduoja ir ramina. Iš viso LNK per vasarą dovanos žiūrovams 10 000 juoko minučių per vasarą, o tai prilygsta 1 mėnesiui atostogų.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.