Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

M.Veselis su širdies drauge Orinta palieka Lietuvą

M.Veselis su širdies drauge Orinta palieka Lietuvą
„MTV Networks Baltic“ generalinio direktoriaus kėdę ne vienerius metus šildęs Marius Veselis nusprendė nerti į platesnius vandenis ir jau artimiausiu metu žada pakelti sparnus Budapešto link. Drauge su ilgamete širdies drauge Orinta iškeliausiantis vyras užims MTV strategijų vadovo pareigas.

„Nusprendžiau pereiti į tarptautinį MTV. Jau už trijų savaičių pradedu darbą Budapešte. Būsiu atsakingas už daugelio šalių MTV kanalus. Apie tai galvojau jau kurį laiką, tai nebuvo spontaniškas sprendimas“, - pasakojo vyras.

„Su MTV Baltijos šalyse pradirbau beveik ketverius metus. Manau atėjo laikas išbandyti kažką šiek tiek kitokio. Kursiu kanalams verslo planus. Teks truputėlį pavažinėti. Dabar esu siunčiamas į Budapeštą, kiek vėliau reikės persikelti ir į Londoną“, - tęsė naują karjeros etapą pradedantis Marius.

TV3 žinių vedėjo postą iškeitęs į plačius MTV vandenis, M.Veselis ir toliau nesėdi rankų sudėjęs, o atkakliai kopia karjeros laiptais.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.