Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Rimas Valeikis nebijo „Kelionių starto“ dalyvių neapykantos

Rimas Valeikis nebijo „Kelionių starto“ dalyvių neapykantos
Daugiau nei 600 dalyvių anketų pateko į griežtos TV6 „Kelionių starto“ komisijos rankas. Atkakliausi į atrankas skubėjo daugiau nei kartą, šmaikščiausi nepamiršo papasakoti pikantiškiausių nutikimų gyvenime, o drąsiausi kamantinėtojus bandė papirkti apsinuoginusių nuotraukomis ar kvietimu kavos.

Liepos viduryje prasidėsiančiam „Kelionių startui“ vadovaus ir būsimiems gidams ypatingas užduotis pristatinės žavusis Rimas Valeikis. Jis entuziastingai laukia projekto pradžios, o žiūrovams žada daug netikėtų nutikimų ir intrigų. Rimas, nors savęs didžiu keliautoju ir nelaiko, ištvermę išgyventi ekstremaliomis sąlygomis nepažįstamoje šalyje įrodė laimėjęs pirmąjį realybės šou „Robinzonai“, kuris vyko egzotiškoje Malaizijoje.

„Vesti tokio formato laidą, manau, būtų sutikęs bet kas. Jau dabar matau, kad darbo bus išties nemažai, tačiau aš to nebijau, juk tai kartu ir proga pakeliauti. Žmogus iš prigimties yra klajoklis, kuris net ir praėjus tūkstančiams metų po mamutų medžioklės išėjęs į balkoną ir pažvelgęs i tolumas jaučia, kaip protėvių kraujas šaukia jį į kelionę. Tada grįžta į svetainę, įsijungia TV6, žiūri „Kelionių startą“ ir renkasi žmogų, kuris bus jo kelionių gidas“, – šmaikščiai savo pasirinkimą vesti kelionių laidą nupasakoja Rimas.

R. Valeikis teigia, kad laidoje jo laukia ne tik laidos vedėjo pareigos. „Aš „Kelionių starte“ būsiu ne tik laidos vedėjas, bet ir užduočių kūrimo komandos bei vertinimo komisijos narys, būsiu pats sportiškiausias, šmaikščiausias ir kūrybingiausias, natūralu, kad šalia net puikiausi laidos dalyviai atrodys tikri mėmės, todėl pils ant manęs visas susikaupusias neapykantos pamazgas... Žodžiu, žiūrovams bus žvėriškai smagu, jų laukia daugybė netikėtumų ir žinomų veidų nematytuose amplua“, – nuotaikingai pasakoja TV6 nuotykių laidos „Kelionių startas“ vedėjas.

Kadangi vasara niekaip neateina į Lietuvą, lietuviai su dideliu užsidegimu dalyvavo atrankoje ir gyrėsi ne tik kalbas mokantys, bet ir nesunkiai su kelionių vadovo darbu susitvarkysiantys.

„Kai kurie dalyviai, užimdami tikrai rimtus postus, leidosi į avantiūrą išbandyti gyvenime kažką naujo. Buvo tokių, kurie gimė užsienyje ir nori ten sugrįžti. Nemažas būrys „Kelionių starto“ atrankoje dalyvavusių jaunuolių tiesiog trokšta keliauti ir gauti šį svajonių darbą, ir visai nesvarbu, ar jie prieš tai dirbo statybose, ar biuruose, ar atvyko visai be patirties“, – sako naujos TV6 laidos kūrėjai.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.