Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Nekviestą meilę“ per LNK keičia „Paklydęs angelas“

„Nekviestą meilę“ per LNK keičia „Paklydęs angelas“
Šią savaitę LNK eteryje baigiasi ilgiausias lietuviškas serialas – „Nekviesta meilė“. Paskutinėse serijose – atsakymai, kaip susiklostys Andriaus, Stepono, Mėtos, Angelinos, Rudolfo likimai. Visa tai - penkiose serijose nuo pirmadienio iki penktadienio per LNK.

Serialą „Nekviesta meilė“ LNK eteryje vasarą keičia naujas daugiaserijinis filmas „Paklydęs angelas“. Pasak LNK pranešimo spaudai, tai – nauja Rusijos Pirmojo kanalo 20 serijų drama - intriguojanti lemtingo meilės trikampio istorija. Nė neįtardamos apie kraujo ryšius, motina ir duktė tampa konkurentėmis kovoje už moterišką laimę. Kovoje dėl vieno vyro.

Aliona Nekrasova – žavi, linksma mergina. Ji turi daug draugų, gerą darbą. Vienintelis liūdinantis ją dalykas – tėvo praeitis. Jis buvo vagis. Apie tai žino tik ištikima Alionos draugė ir mylimas vaikinas - Serioža. Bet vaikino tėvai sužino šią paslaptį ir draudžia jaunuoliams susitikinėti. Norėdamas įsiteikti artimiesiems, jis skiriasi su Aliona.

Apsiverkusi Aliona eina per miestą ir nė nemato, kad ją stebi aukštas, gražus jaunuolis – Aleksandras Chabarovas. Netrukus jie susitiks labai netikėtomis aplinkybėmis.

Alioną Nekrasovą apkaltins labai vertingo žiedo vagyste iš populiarios pokalbių laidos vedėjos – Valentinos. Tyrėjas, tas pats Aleksandras, dės didžiules pastangas, siekdamas išgelbėti merginą... Dingęs žiedas tampa painios, kupinos paslapčių ir tragiškų nesusipratimų meilės istorijos pradžia.

Alioną suvaidinusi Svetlana Chodčenkova apie savo vaidmenį Rusijos spaudai sakė: „Aliona gera ir pažeidžiama, o jos siela – šviesi. Ji atrodo beginklė, bet neleis savęs nuskriausti. Jos sudėtingas charakteris ir sunkus likimas. Alionos gyvenimo istorija paini ir įdomi, žiūrovai sulaikę kvapą žiūrės šį serialą iki paskutinės minutės“.

„Paklydęs angelas“ – pirmadieniais – ketvirtadieniais 19.10 val. per LNK nuo birželio 29 d.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.