Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 dovana detektyvų ir dramų mėgėjams – „Naujasis Amsterdamas“

TV3 dovana detektyvų ir dramų mėgėjams – „Naujasis Amsterdamas“
Jau liepos 16 dieną TV3 detektyvų mėgėjus nudžiugins dar viena šio žanro naujiena – serialu „Naujasis Amsterdamas“. Tai istorija ne tik apie sunkiai išaiškinamas bylas, bet ir žmogiškos meilės paieškas, senovės prakeiksmus, kurie užkerėtuosius persekioja iki šiol. Prestižiniui „Emmy“ apdovanojimui nominuotas „Naujasis Amsterdamas“ – tai pasakojimas apie žmogžudysčių tyrėją, kuris išsiskiria ypatingais gebėjimais ir kuris visiškai nepanašus į tos srities kolegas.

Džoną Amsterdamą vaidina danų kilmės aktorius Nikolajus Coster-Waldau, kuris yra baigęs aktorystės studijas gimtojoje Danijoje, įvertintas Europos kino kūrėjų, o neseniai pradėjęs kopti į Holivudo olimpą ir JAV.

Geriausiai žiūrovams Nikolajus gali būti žinomas iš filmo „Enigma“, kur vaidino su Kate Winslet, filmo „Vimbldonas“, kur dirbo su Kirsten Dunst ir Paulu Bettany. „Naujame Amsterdame“ jo personažas Džonas apibūdinamas kaip sumanus, paslaptingas, nenuspėjamas ir patrauklus.

Savybė, kuri jį labiausiai skiria nuo kitų, – jo nemirtingumas. 1642 metais Džonas per genčių žudynes Naujojo Amsterdamo kolonijoje, kuris vėliau pervadintas Niujorku, išgelbėjo indėnų mergaitę, kuri atsidėkodama savo kerais jam suteikė nemirtingumą. Mergaitė pasakė Amsterdamui, kad nemirtingas jis bus tol, kol nesuras savo tikrosios meilės.

Serialas vaizduoja dabartinius laikus, kai Džonas Amsterdamas turi vienintelį sielos bičiulį – džiazo klubo savininką Omarą (aktorius Stephenas Hendersonas). Jis vienintelis saugo seklio paslaptį, kurios nežino net Džono partnerė Eva. Ją vaidina Zuleikha Robinson, kuri pažįstama Lietuvos žiūrovams iš serialų „Dingę“ ir „Roma“.

Persekiodamas vieną nusikaltėlį, detektyvas patiria širdies smūgį, Gydytoja Sara (aktorė Alexie Gilmore) paskelbia jį mirusiu. Nemirtingasis Amsterdamas staiga atsigauna ir supranta, kad tokio širdies skausmo jis nejuto jau seniai, vadinasi, ieškoma tikroji meilė yra visai šalia.

Kuri iš merginų išsklaidys indėnų užkerėjimą ir kokius nusikaltimus išnarplios Džonas Amsterdamas – TV3 žiūrovai sužinos jau greitai.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.