Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV6 „Kelionių starto“ dalyviams – išbandymai Marmario areštinėje

TV6 „Kelionių starto“ dalyviams – išbandymai Marmario areštinėje
Naujo TV6 projekto „Kelionių startas“ komanda jau filmuoja būsimųjų gidų nuotykius Turkijoje. Visa filmavimo komanda dar tik įpusėjus filmavimams šioje šalyje patyrė daug daugiau nei galėjo tikėtis. Lietuvoje likę TV3 darbuotojai neprisiskambino kolegoms Turkijoje, negalėjo sulaukti nei realybės šou anonsų, nei informacijos, kaip klostosi projektas.

Iškart po Joninių į Turkiją išsiruošė kūrybinė grupė, laidos vedėjas Rimas Valeikis ir 12 gidais tapti trokštančių jaunuolių. Beje, realybės šou rengėjai atskleidžia vieną intrigą – tarp dalyvių yra filmavimo grupės infomatorius, kurį jie visi vadina „kurmiu“.

Du iš 12 laidoje atrinktų dalyvauti jaunuolių be didelių paaiškinimų dar Lietuvos oro uoste buvo išbalsuoti namo. Tačiau, „Kelionių starto“ kūrėjai tikina, kad jie gavo bilietus ir į Turkiją atvyks antrą filmavimo savaitę, kurti naujų intrigų.

Iš likusių dalyvių suformuotos dvi komandos: raudonieji ir mėlynieji.

„Kelionių starto“ sąstatas: 5 merginos ir 5 vaikinai, amžiaus vidurkis 22 metai. Tai geros išvaizdos, charizmatiško ir komunikabilaus būdo žmonės, mėgstantys iššūkius ir siekiantys kelionių vadovo karjeros“, – realybės šou dalyvius apibūdino prodiuseris Saulius Jakutavičius.

Tik nusileidus Antalijos oro uoste dalyvių jau laukė pirmoji išmonės reikalaujanti užduotis. Vis dėlto dalyviams teko ne tik kūrėjų sugalvotos užduotys, bet gyvenimo pateikti išbandymai.

„Realybės šou „Kelionių starto“ tikroji realybė stipriai pranoko lūkesčius. 3 policijos areštai per keturias dienas, į šipulius sudaužytas taksi automobilis, kuriuo po filmavimo į viešbutį važiavo filmavimo grupė, beveik 600 kilometrų nukeliauta kaitinant karštai Egėjo jūros saulei, apie 100 val. filmuotos medžiagos vien per pirmąją darbo savaitę. Jau antroji filmavimo diena pateikė netikėtumų. Ne paslaptis, kokie temperamentingi yra pietiečiai vairuotojai“, – intriguoja S. Jakutavičius.

Po dienos filmavimo kūrybinė grupė taksi keliavo į viešbutį. Siauromis Marmario gatvelėmis taksi lėkė virš 90 km/h greičiu, ir kliudė kitą automobilį. Stiprus smūgis, sumaitota transporto priemonė, naktis ligoninėje ir paryčiai Marmario policijos nuovadoje aiškinantis, kas vairavo taksi automobilį – visa tai užfiksavo „Kelionių starto“ kameros, o žiūrovai galės jau greitai pamatyti savo TV ekranuose.

Šiuo metu laidos kūrybinė grupė ir toliau tęsia filmavimo darbus, o dalyviai stengiasi kuo geriau išpildyti į Turkiją specialiai dėl šio projekto atvykusių žvaigždžių – Manto Petruškevičiaus, Leonardo Pobedonoscevo ir Mariaus Gelažniko – įnorius.

Pirmoji intriguojančio ir nuotykių kupino realybės šou „Kelionių starto“ dalis – jau liepos 13 dieną tik per TV6.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.