Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Penktoji TV3 sezono naujiena – „Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai“

Penktoji TV3 sezono naujiena – „Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai“
Lygiai pusė laiko prabėgo nuo tada, kai TV3 televizija su didžiausiu džiaugsmu pradėjo vieną po kitos skelbti sparčiai artėjančio rudens sezono naujienas. Penktoji naujiena skuba praverti Lietuvoje dar neregėto realybės šou užkulisius – prabanga, humoras, nuotykiai, iššūkiai ir neatrastų perlų žavesys TV3 žiūrovus užburs jau visai netrukus.

„Visi ieško lieknų, žavių, nuo podiumo ką tik nulipusių merginų. Šiuo šou norima atkreipti dėmesį į visai kitokio tipo moteris, kurios savo branda, taurumu ir išlaikyta elegancija įrodytų, kad tikrieji perlai gali slypėti įvairiausiuose Lietuvos kampeliuose. Net dešimt naujojo TV3 šou dalyvių bus paskviestos ne tik iš mūsų šešių didžiausių šalies miestų, bet ir iš keturių regionų. Aukštaitija, Žemaitija, Dzūkija, Suvalkija, Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevežys ir Alytus – ‚Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai‘ kūrėjai neabejoja, kad visur galima rasti savo krašto žiburį, kurį galėtų pagaliau pamatyti visa Lietuva“, – apie naująjį šou pasakoja TV3 programų direktorius Jurgis Jefremovas.

Naujoje TV3 laidoje sau iššūkį metusios damos įgrisusią kasdienybę pakeis į joms dar neregėtą aplinką – asmeninis stilistas, patarėjas, pasimatymai su žvaigždėmis ir netikėtos užduotys privers keisti požiūrį į pase įrašytą amžių. Ir visai nesvarbu, kad šio šou dalyvės pagal laidos taisykles privalės būti vyresnės nei 60 metų amžiaus.

„Kiekviena projekte pasiryžusi dalyvauti moteris pasijus kaip tikra dama. Pasikeis ne tik aplinka, bet ir kasdienybė, kuri dažnai užgožia ne tik troškimus, bet ir pačią asmenybę. „Lietuvos perluose“ šios moterys sužibės iš naujo ir į savo aplinką sugrįš kaip tikri brangakmeniai. O ta, kuri atlaikys visus jai mestus iššukius ir netikėtas užduotis, – taps pačiu žaviausiu, amžiaus neskaičiuojančiu ir visų akis žavinčiu perlu“, – sako J. Jefremovas.

Naujasis realybės šou „Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai“ – jau visai netrukus per TV3!

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.