Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

R.Skaisgirys pristatys dar vieną lietuvišką serialą - „Emilija“

R.Skaisgirys pristatys dar vieną lietuvišką serialą - „Emilija“
Kiekviena istorija – tai žmogaus išgyvenimai, laimingi ir džiugesį temtandys nutikimai, jausmų ir nuotykių audros. Šią savaitę TV3 atskleidžia dar vieną rudens sezono naujieną – naujausią Rolando Skaisgirio prodiusuojamą serialą „Emilija“. Ši melodrama pasakos apie jaunos, atrodo, niekuo neišsiskiriančios merginos gyvenimą, netikėtus praradimus, įtakingų žmonių aferas ir, žinoma, viską kitomis spalvomis nušviečiančią meilę.

„Visas serialo veiksmas sukasi apie bankininkės Apolonijos šeimyną ir jos intrigas. Finansinės aferos griauna ne tik godžių žmonių gyvenimus, jos skriaudžia ir tuos, kurie apie piktus kėslus nė nenutuokia. Po daug klausimų palikusios tėvo mirties Emilija turi rūpintis ne tik savo ir dviejų seserų gyvenimais, ji privalo išlikti stipri net ir tuomet, kai netenka tėvų užgyvento turto, draugų ir dėstytojų paramos, galų gale namų, į kuriuos galėtų sugrįžti", - dar vieną TV3 naujieną pristato serialo prodiuseris R. Skaisgirys.

„Kaip jaunam žmogui išgyventi negailestingame pasauly, ar meilė gali užgydyti giliausias žaizdas, kiek reikia laiko, kad atleistum savo žiauriausiam priešui – visus atsakymus bandys rasti naujas jausmingas daugiaserijinis filmas „Emilija“, – pridūrė jis.

Rudenį startuosiančioje istorijoje vaidina puikiai pažįstami Lietuvos teatro ir televizijos aktoriai, o režisieriaus darbas patikėtas populiariam serialo „Moterys meluoja geriau“ režisieriui Raimundui Banioniui.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.