Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Naujas TV3 šou ieško moterų-Lietuvos perlų

Naujas TV3 šou ieško moterų-Lietuvos perlų
Visos Lietuvos damos, močiutės ir mamos privalo išgirsti šį pranešimą. Jos kviečiamos nuotykiui, kurio neužmirš visą gyvenimą. TV3 projekto „Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai“ kūrėjai skelbia atranką į naują ir intriguojantį šou. „To dar tikrai nebuvo – šį kartą televizija ieško ne jaunų ir lieknų merginų, o patirtimi ir išmintimi galinčių pasidalinti brandaus amžiaus moterų", - sako naujo realybės šou kūrėjai.

„Visos Lietuvos damos, kurios jau minėjo savo šešiasdešimtąjį jubiliejų, bet dar turi neįgyvendintų svajonių, yra mielai kviečiamos pasidalinti jomis, o gal net ir įgyvendinti. Laidos dalyvės, ryškios asmenybės, ypatingų užduočių metu turės progą atsiskleisti ir kartu seniai pamirštus, o gal net ir naujai atrastus talentus pademonstruoti. Mes net neabejojame, kad Lietuvoje daug žavingų, aistringai gyvenimą mylinčių moterų, kurios tikrai turi kuo nustebinti ir pasidalinti – nuo laisvalaikio pomėgių, talentų iki asmeninio gyvenimo istorijų", - priduria jie.

Anot kūrėjų, šio šou misija – padaryti viską, kad tikrieji brangakmeniai sužibėtų visa spalvų gama. Tikimės, kad šalia įdomių moterų esantys artimieji, draugai paskatins jas dalyvauti ir patirti įsimintinų įspūdžių.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.