Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

G.Jaunius vadovaus „Šauniausios damos rinkimams“

G.Jaunius vadovaus „Šauniausios damos rinkimams“
Išmintingų, žavių, pensinio amžiaus sulaukusių damų vedliu taps pats projekto iniciatorius Gediminas Jaunius. Visuomet idėjų kupinas TV3 laidų vedėjas nusprendė, kad pats laikas per televiziją pasirodyti ne tik jaunoms, kūną išdailinusioms merginoms, bet ir įvairiapusiškai subrendusioms moterims, kurios daugelį gali nustebinti savo patirtimi ir talentais.

„TV3 televizijoje dirbsiu jau aštuntą sezoną. Man visada buvo svarbu socialiniai projektai, darbas „TV pagalboje“ taip pat turėjo tą atspindį. Vėliau teko susipažinti ir su dar kitokia žurnalistika bei kriminaliniais tyrimais, jų specifika. Šį kartą čia ateinu su nauja misija, nauju užmoju ir naujomis idėjomis. Aš ne tik noriu atkreipti žiūrovų dėmesį, aš noriu juos įtraukti į šį projektą. Jame aš taip pat matau socialinį aspektą - juk projekte dalyvausiančios moterys ne tik pasirodys visai Lietuvai, bet ir patirs didžiausią savo gyvenimo nuotykį - prašmatni aplinka, nauji potyriai, pažintys ir galimybė įgyvendinti savo svajones“, - sako naujos TV3 laidos „Lietuvos perlai“ vedėjas Gediminas Jaunius.

Ne tik projekto sumanytojas bei vedėjas, bet ir visa kūrybinė grupė džiaugiasi šį kartą galėsianti pamaloninti vyresniąją auditoriją. Tačiau tai nereiškia, kad šou bus skirtas tik vyresnio amžiaus žmonėms.

„Ši realybė bus linksma, spalvinga ir intriguojanti. Niekada nežinai, kokia užduotis atiteks damoms, o jų bus tikrai įvairių. Pažadam, kad joms teks ne tik išoriškai pasikeisti - jas globos žinomo ir patyrusio stilisto rankos. Moterims teks ir išbandymų bei netikėtų mokymų lavina. Kiekvieną kartą laidoje matysime ir pasiruošimą, ir užduoties vykdymą bei aptarimą. Kaip joms seksis susidoroti su iššūkiais, kiek kainuoja damų titulas ir ką taip slepia vyriausioji karta, kuri gali daug ko mus visus išmokyti - visa tai paaiškės jau nuo rudens. Esu tikras, kad būsimos dalyvės maloniai nustebins ne tik mane, bet ir visus TV3 žiūrovus“, - sako Gediminas.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.