Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Nuo naujo sezono LNK laidą ves asilas

Nuo naujo sezono LNK laidą ves asilas
Naujojo LNK sezono vaizdo klipo „Pramogų traukinys“ filmavime visi matė jį. Jis ramiai sukinėjosi filmavimo aikštelėje, klusniai vykdė komandas, tačiau išvengė žurnalistų dėmesio ir klausimų. Bet niekas negalėjo net įsivaizduoti, kad jis darys tai. „Nebegalime jo slėpti. Taip, tai tiesa“, - sako LNK programų direktorius Arūnas Motiekaitis.

„Jis šmaikštus, lengvai ironiškas, bet šiltas ir draugiškas. Jis puikios išvaizdos ir charizmos. Jis domisi viskuo: skandalais šou versle ir politikoje, jį domina žmonės ir jų istorijos, jis moka išklausyti ir moka klausti. Jis jau seniai svajojo apie televizijos eterį ir štai jis čia“, - sako naujos žvaigždės prodiuseris Laurynas Šeškus.

„Džiaugiamės atradę naują TV veidą ir tikimės, kad žiūrovai atleis mažą jo trūkumą – kad jis ne žmogus, o asilas. Bet jis įtikino LNK administraciją savo šarmu“, - sako LNK generalinė direktorė Zita Sarakienė.

Asilui pažadėta savaitinė laida, į kurią jis kvies ryškiausias Lietuvos asmenybes, operatyviai reaguos į aktualijas, jam nesudarys jokių problemų darbas ir tiesioginiuose eteriuose. Jį domina ir Mios nago likimas ir PVM lengvatos bei koalicijos stabilumas.

Asilas kuklus, bet aktyvus ir pilietiškas, tad žada būti dažnas svečias ir kitose LNK laidose, kur pageidauja išsakyti savo poziciją aktualiais klausimais.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.