Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

L.Kalpokaitė nuo šiol vaidins seriale „Emilija“

   L.Kalpokaitė nuo šiol vaidins seriale „Emilija“
Nuo rudens TV3 žiūrovai susipažins su nauju lietuvišku serialu – „Emilija“. Dar filmuojamo daugiaserijinio filmo kūrybinė grupė tiki, kad jo istorija sužavės gyvenimišku paprastumu, išgyvenimais, jausmais ir intrigomis. Vieną pagrindinių vaidmenų TV3 seriale „Emilija“ atliks puikiai pažįstama teatro ir kino aktorė Larisa Kalpokaitė. Ji prisipažįsta, kad naujausias jos vaidmuo nėra sugretinamas su kitais, kaip ir pats serialo siužetas.

„Šis serialas net labai skiriasi nuo ankstesnių mano darbų, o personažas iš tiesų naujas – panašių vaidmenų serialuose dar neturėjau. Banko valdytoja Apolonija – šeimos galva, kuri rūpinasi ne tik savimi, vaikais, bet ir menininko vyro gerove. Nors ir ankstesni mano kurti personažai taip kaip ir mes visi gyvenime, kaunasi dėl vietos po saule, ši moteris jaučia didelę atsakomybę“, – apie naują vaidmenį pasakoja Larisa.

Nors vaidmenys ir neatitinka pačios aktorės charakterio, ji sako, kad kiekvienas kūrinys vis tiek atima dalį širdies.

„Vaidindama vieną ar kitą vaidmenį, noriu nenoriu atiduodu dalį ir savęs. Būnant aktoriumi, visada įdomu dirbti, nes ieškai vaidmens atlikimo priemonių, veido išraiškų, elgesio priežasčių. Labai svarbu ir su kolegomis gerai sutarti. Su šio serialo kūrybine grupe bendraujame puikiai – ir juokų, ir kuriozų pakanka. Tai kuris nors repliką šaltu veidu pasako, kitas ką nors netikėtai taip „suimprovizuoja“, kad visą dieną dar juokas ima“, – sakė naujojo TV3 serialo „Emilija“ aktorė L. Kalpokaitė.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.