Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Projektas „Lietuvos talentai“ pradėjo atranką

Projektas „Lietuvos talentai“ pradėjo atranką
Pasaulyje itin didelio populiarumo sulaukęs šou formatas „Got Talent“ jau naujajame TV3 sezone pakvies į „Lietuvos talentų“ gretas. Argentina, Australija, Belgija, Jungtinės Amerikos Valstijos, Didžioji Britanija ir daugelis kitų pasaulio kraštų jau ne pirmus metus ieško savo šalyje stulbinančių atlikėjų, kurie ne tik dainuoja, bet ir šoka, groja įvairiais muzikos intrumentais, tampa iliuzionistais ir kitaip stebina publiką.

Šou atkeliauja ir į Lietuvą, ieškodamas to ypatingojo, kuris nepalenkiamos laidos komisijos nuomone ir žiūrovų balsais taps nugalėtoju – laimės didelį piniginį prizą, rašoma TV3 pranešime spaudai.

„Šį šou kaimyninėse šalyse tikriausiai teko matyti ne vienam. Yra dalyvių profesionalų, yra ir paprasčiausių mėgėjų. Svarbiausia nustebinti savo sugebėjimais. Jei esi magas, tai nereiškia, kad iš rankovės trauksi spalvotų skarelių virtinę arba iš skrybėlės ištrauksi triušį. Tu turi parodyti ką nors ypatingo, kas priverstų publiką iš nuostabos išsižioti“, – sako „Lietuvos talentų“ prodiuseris Saulius Urbonavičius–Samas.

Magai, žonglieriai, dainininkai, šokėjai, muzikantai, kovos menų atstovai, aktoriai, vaikai, seneliai, tėvai ir anūkai, visų profesijų, bet ypatingų sugebėjimų ir talentų turintieji kviečiami suklusti – gaunate progą už rimtus sugebėjimus papulti į didžiąją sceną. „Lietuvos talentų“ anketų ieškokite TV3 puslapyje internete. Jų laidos kūrėjai laukia iki rugsėjo 15 dienos.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.